Pevnou Čepeľou Noža výška tvrdosť ochrany rovný nôž na prežitie v prírode ostrý nôž prenosné nôž vonkajšie nástroj
Pevnou Čepeľou Noža výška tvrdosť ochrany rovný nôž na prežitie v prírode ostrý nôž prenosné nôž vonkajšie nástroj
Sku: g1646
(1 Recenzie)
Novinka

€29.78 €33.84

Popis:

Parametre výrobku Celej dĺžke: 21.0 cm Čepeľ dĺžka: 9.2 cm šírka Čepele: 4.8 cm (v najširšom mieste) Rukoväť dĺžka: 11.5 cm Pevný stupeň: 59 HRC hrúbka Čepeľ: 0.50 cm Hmotnosť: 220 g (vrátane obalu) plochy Stola: čistá ručné Čepeľ, materiál: oceľ, Rukoväť, materiál: drevo. čepeľ jeden kýlu vákuovou tepelné spracovanie, tvrdosť vyššie 58 cr, cez vonkajšie test, ostrosť a odolnosť proti opotrebeniu je veľmi dobrá. V dôsledku ruskej Post inovácie všetkých kupujúcich z Ruska potrebné zadať úplne plné meno príjemcu .

Služba 1. Vaša spokojnosť je Naším cieľom. 2. Sme odhodlaní poskytnúť našim zákazníkom najbezpečnejší a najjednoduchší nákupné skúsenosti. Zásielky 1. Máme loď na celom svete, a všetky produkty v našom obchode je doprava zadarmo. 2.Budeme posielať položky do 1 dní po platba je dokončený. Ak potrebujete akékoľvek priaznivé alebo rýchle dodanie, prosím, kontaktujte nás. 3.Sme dodaný z hong kong Post leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 20 až 40 dní. Deivery čas závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až 50 dní. Ak nechcete prijímať položky po 40 dňoch,Prosím, kontaktujte nás, budeme skúmať a riešiť dodanie problém. Farba a tieňovanie Všetky naše položky sú skutočné, streľba, pre technológie, displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, môže byť mierna odchýlka jav, v druhu prednosť, prosím, kontaktujte nás pred uvedením poradí, ako dlho, ako si mysli farbu veľmi veľa. Záručné podmienky a reklamačný Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Prepravné poplatky sa hradí kupujúci. Spätná väzba 1. Vaše uspokojivé je náš jediný persuit. vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2. Prosím, láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s nákupom.

Štítky: S35VN, knive, prežitie multi nástroj, toolknife nástroj prežitia, rovný nôž pevnou čepeľou, survival nôž kovov, roztomilý nôž, nože s rytie, microtech, survival nôž mužov.

  • DIY Dodávky: Tesárstvo
  • Druh: Pevnou Čepeľou Noža
  • Číslo Modelu: DC-0149
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: MARS PANI
  • Čepeľ Materiál: 440c
  • Rukoväť Materiál: Drevo

Súvisiace produkty