Bielizeň Fáz Mesiaca Gobelín Visí Tapisérie Lunar Eclipse Cyklus Rastu Mesiac Moderných Domov Wall Art Visí Dekor
Bielizeň Fáz Mesiaca Gobelín Visí Tapisérie Lunar Eclipse Cyklus Rastu Mesiac Moderných Domov Wall Art Visí Dekor
Sku: g164799
(0 Recenzie)
Novinka

€2.79 €4.50

Popis:

Odrážky:

1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

2. Svetlé Tlač Vzor: S vysokým rozlíšením, kvetinové vzory a svetlé farby, gobelín stáva perfektný kus umenia pre vizuálne potešenie

3. Toto je ručne vyrobený čipky závesné dekorácie, a gobelín je zdobená jemné detaily a nádherná strapce. To je ideálne pre spálne, obývacia oblastiach, detské škôlky, pracovné priestory, alebo akékoľvek miesto, kde chcete, aby niektoré textúry a zábava pre vaše steny

4. To môže tiež byť použité, aby sa časti alebo priestor delič vnútri vášho domu.

5. Veľkosť: cca 46*12inch

Špecifikácie:

Názov: Fázy Mesiaca Gobelín

Materiál: polyester, bavlna

Farba: čierna, biela

Veľkosť: cca 46*12inch

Váha: cca 217g

Balenie Zoznam:

1*Gobelín

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: cukor thrillz, gobelín gobelín, vek hippie dekor, auto mitsubishi eclipse, art nástenné textílie, boho stenu, pixel umenie plagátu, boho gobelín psychedelic, bielizeň ženy, tapestri stenu.

  • Vzor Typ: Iné
  • Štýl: Európa
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Farba:
  • Technics: Tkané
  • Materiál: Iné
  • Hmotnosť:
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť:
  • vzor: Iné

Súvisiace produkty