2021 Pro Team Cyklistický Dres Nastaviť Mužov Cyklistické Oblečenie V Zime Teplé Cyklistické Oblečenie Thermal Fleece Fitness Jazdenie, Športové Oblečenie
2021 Pro Team Cyklistický Dres Nastaviť Mužov Cyklistické Oblečenie V Zime Teplé Cyklistické Oblečenie Thermal Fleece Fitness Jazdenie, Športové Oblečenie
Sku: g164962
(1 Recenzie)
Novinka

€50.07 €92.73

Popis:

Poznámka: toto je Ázijských veľkostí, ktoré je menšie ako EÚ alebo USA veľkosti. Skontrolujte svoj výber veľkosti na základe našich návrhov a veľkosti grafu. Táto veľkosť grafu je len pre vašu informáciu, ak neviete, akú veľkosť zvoliť, obráťte sa na nás!

Package vrátane (Voliteľné Zmes 1/2/3 ):

Zmes 1.Zimné= Dres + Nohavice+Prilba + Rukavice+Darčeky ( Okuliare+Šál + Ponožky) Kombinácia 2.Zimné= Dres + Nohavice+ Rukavice+Darčeky (Šál + Ponožky) Zmes 3.Letné= Dres + Nohavice+Prilba + Rukavice+Darčeky ( Okuliare+Šál + Ponožky)

Predajné Miesta

Reflexné:

Zadné vrecko: 2 ks reflexné pásky na stred vrecku. Nohavice' zips: reflexné zips na boku spodnej časti nohavíc. Aby ste byť bezpečnejšie pri jazde v noci.

Anti-slip dizajn:

1. Lem Anti-slip pás: anti-sklzu, v blízkosti-fit dizajn, aby vaše jazdecké byť viac zadarmo aj v prípade Intenzívneho cvičenia. 2. Nohavice nohy Anti-slip dizajn: anti-slip silikónovými pásikmi na dne, cyklistické šortky. v blízkosti-strih a pohodlné, aby jazda rýchlejšie a slobodu aj vtedy, ak Intenzívneho cvičenia. 3. Gél Čalúnená: Najnovšie priedušná gélové podložky vnútri cyklistické nohavice, priedušné a pohodlné.

Produkt Detals

Vysoká kvalita VEOBIKE Značky zips, celý zips neviditeľný dizajn, vyzerá viac pekné, hladké bez bloku.

Vonkajšia Tkanina

Vo vnútri

Vo vnútri textílie jersey, je zima thermal fleece, vhodný pre teplotu o 5-15 stupňov. Udržať v teple, priedušná, vysoko pružná.

Reflexné pásky: 2 ks reflexné pásky na stred vrecku. Aby ste byť bezpečnejšie pri jazde v noci.

Späť 3 vrecká: k Dispozícii sú 3 vrecká na zadnej strane cyklistika dres, môžete dať do fliaš na vodu, telefón,ect.

Lem Anti-slip pás: anti-sklzu, v blízkosti-fit dizajn, aby vaše jazdecké byť viac zadarmo aj v prípade Intenzívneho cvičenia.

Nohavice

Materiálu: 80% Polyester & 20% lycra, hladké, odvod a anti-mikrobiálne, priedušná, vysoká pružnosť a udržať v teple

Vo vnútri textílie nohavice, je zima thermal fleece, vhodný pre teplotu o 5-15 stupňov. Udržať v teple, priedušná, vysoko pružná.

Nohavice nohy Anti-slip dizajn: anti-slip silikónovými pásikmi na dne, cyklistické šortky. v blízkosti-strih a pohodlné, aby jazda rýchlejšie a slobodu aj vtedy, ak Intenzívneho cvičenia, znížiť na koni odpor. Reflexné zips: reflexné zips na boku spodnej časti nohavíc. Aby ste byť bezpečnejšie pri jazde v noci.

Gél Čalúnená: Najnovšie priedušná gélové podložky vnútri cyklistické nohavice, priedušné a pohodlné.

Rukavice Funkcie:

Rukavice M, L, XL iba 3 veľkosti pre vybrať Anti-sklzu, Anti-cut, Shockproof Vhodné pre: cyklistika , rybolov , lyžovanie, táborenie, poľovníctvo ... ect, outdoorové športy

dotykový displej, Dotykový telefón pružne

palec utrite uterákom handričkou

Palm protišmykové podložky, spájajúcej šitie dizajn, Non-sklzu, opotrebovaniu.

vo vnútri zimná fleece tkaniny, udržať v teple

Model Show

Prečo si Vybrať LEOBAIKY ?

1,LEOBAIKY je profesionálne outdoorové športy factory,Zamerať sa na cyklistické na 10 rokov. 2,LEOBAIKY v súlade s medzinárodnými štandardmi výroby. 3,LEOBAIKY už dlho registrované medzinárodných značiek, a populárny v Španielsku, Francúzsku a mnohých ďalších Európskych krajinách.

Prečo LEOBAIKY 's, cena je drahšie ako ostatné?

Naše ceny sú primerané,nie Sme súťažiť o cenu, sme sa vykonáva len kvalitu. Sľubujeme, najlepšiu kvalitu pre vás.

Spätná väzba:

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Vrátenie a Vrátenie:

Ak nie sú žiadne problémy našich produktov, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis prvý pred vrátením alebo otvorení sporu, sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy za vás. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, alebo sme sa odmietne preplatiť. Za chybné položky, pošlite nám, prosím jasné obrázky.Vďaka!

Štítky: handričkou cyklus, cyklus tím, cyklistické tričko muž zelená, cyklistický dres mužov zimné ucl, cyklistické skupiny nastaviť, cyklus jersey mužov, bicycl, cycl jersey, zimné cyklistické podbradník nastaviť, kačica bielizeň.

  • Rukáv Veľkosť: Dlhý Rukáv
  • Položky: 2021 tím pro cyklistické oblečenie
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Cyklistický Dres Pad Štýl: GÉL Priedušné Podložky
  • Nohavice Materiál: 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
  • Platné: Vonkajšie cyklistické Športové mužov
  • Metódy Predaja: Pôvodné Priamy Predaj
  • Zips Dĺžka: Plná
  • Názov: požičovňa jersey sady cyklistické oblečenie
  • Druh: jazda na bicykli nastaviť mužov pro team 2021
  • Názov Značky: LEOBAIKY
  • Charakteristika: 3D Ergonomical Gél Pad & 3 M Odrazu & zadnom 3 vrecká
  • Model: LEOBAIKY Dlhý Rukáv cyklistika uniformy
  • Materiál: zimné thermal fleece
  • Pohlavie: MUŽI
  • Veľkosť: winter cycling sets men
  • Dresy Materiál: 100% Polyester
  • Číslo Modelu: LB21-WF18
  • Sezóna: zimné thermal fleece, jazda na bicykli celý súbor
  • Funkcie: udržať v teple & Priedušná & Pohodlné & Soft
  • Funkcia: zimné tepelné cyklistické oblečenie sady

Súvisiace produkty