Dospelí Nehrdzavejúcej Ocele, Topánky Domov Slip Rukoväť Dlho Obuvi Horn Trvanlivé Ťažkých Pre Tehotné Odstraňovač Zdvihákov Pomoci Prenosné Deti
Dospelí Nehrdzavejúcej Ocele, Topánky Domov Slip Rukoväť Dlho Obuvi Horn Trvanlivé Ťažkých Pre Tehotné Odstraňovač Zdvihákov Pomoci Prenosné Deti
Sku: g165076
(5 Recenzie)
Novinka

€2.74 €3.65

Popis:

Funkcie:

PRODUKT MATERIÁL: Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele materiálu, vodotesný, anti-korózne, zdravé a šetrné k životnému prostrediu.

PERFEKTNÝ DIZAJN: Extra dlhé obuvi horn veľký pre ženy, deti, mužov, seniorov, tehotenstva.

JEDNODUCHÉ UCHYTENIE: Na konci shoehorn, tam sú háčiky pre ručné uchopenie a otvory sú vyhradené pre jednoduché zavesenie na všetky háčik.

DOBRÝ HELPER: Ľahko pomôže nosenie vysokým podpätkom, športové topánky alebo kožené topánky.

VHODNÉ POUŽITIE: Dať si nohy do topánky a používať obuv horn vložte topánky a v blízkosti vaše päty, po nosiť topánky a vziať si ho.

Špecifikácie:

Typ položky: dlhá obuvi horn

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Farba: strieborná

Veľkosť: cca 41 x 4 x 0,1 cm(L x W x T)

Balenie obsahuje:

1pc x dlho obuvi horn

Poznámky:

Prechod: 1cm=10 mm=0.39 palec

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: topánky shoehorn, topánky horn drevené, dlho shoehorn, Kabát voľné, lacné topánky scarpa, topánky lyžica, starožitný dlho obuvi horn, horn obuvi, extra dlhé obuvi horn, shoehorn nehrdzavejúcej ocele.

  • Vzor Typ: Pevné
  • Názov Značky: Favolook
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty