Pánske Dlhé Boxerky Šortky Muž Sexy Slon Nos Vydutie Puzdro Boxerky Bielizeň Pohodlné Dlhé nohy Boxershorts pevné Spodky
Pánske Dlhé Boxerky Šortky Muž Sexy Slon Nos Vydutie Puzdro Boxerky Bielizeň Pohodlné Dlhé nohy Boxershorts pevné Spodky
Sku: g165079
(1 Recenzie)
Novinka

€7.38 €10.54

Popis:

Položka Condtion:100% Zbrusu Nový

Ručné meranie, vzhľadom na iné jednotlivých techník, 2-4cm chyba je normálne, ani problémy s kvalitou.

Poznámka:Ako rôzne počítače zobrazenie farieb differetly, farba skutočné položky môžu mierne líšiť od vyššie uvedených obrázkov, Vďaka za pochopenie.

Vážení ruskej priateľa, musíte opustiť vaše celé meno a adresu v objednávke, aby sa zabránilo balíka, ktoré sa nedoručila.

Veľkosť Informácie Veľkosť (cm) Doska Pás Úsek Pás Fit výška Fit hmotnosť

M

34

70-82

150-165cm

45-60cm

L

36

82-90

165-175cm

60-75kg

XL

38

88-98

175-185 cm

70-85 kg

XXL

42

92-105

185-195 cm

80-95kg

model show

Náš princíp:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

1.Uvedomujeme si, najdôležitejšia časť nášho úspechu je náš zákazník. To je dôvod, prečo sme sa zameriava na zabezpečenie vzrušujúce nakupovanie a uistiť sa, že naše vysoké štandardy kvality, hodnotou za peniaze a služby, sú vždy splnené.

2.Viedol tím vysoko špecializované a motivovaní skupiny jednotlivcov sme pevne zamerané na našich potrieb zákazníka. Dúfame, že s kontinuálny vývoj a inovácie budeme pokračovať v rozširovaní a priniesť našim jedinečný zážitok zákazníkov po celom svete.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: jocky boxershorts mužov, mens bielizeň bavlna slon nos, pánske bambusové bielizeň super veľkých, svetlý, boxerky slon nos, prvý vlákniny, slon bielizeň nos, dlho boxer slon nos, normale boxershorts mužov, boxershorts deti mužov, Materiál Výplne.

  • Muž Sexy Slon Nos Návrh Bielizeň: Gay dlho boxer
  • Vzor Typ: Pevné
  • Nohavičky & Boxery: Boxerky
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Telocvičňa Športový Proti Trenie Spodky: Pohodlné priedušná track and field beží šortky
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Názov Značky: YWSNHMY
  • Pohlavie: MUŽI
  • Materiál: Bambusové Vlákno
  • Číslo Modelu: NH158926

Súvisiace produkty