Nastaviteľné .625 Plyn Bloky Taktické 0.625 Palcový AR15 Plyn Blok Mikro Plynových Blok s Roll Pin
Nastaviteľné .625 Plyn Bloky Taktické 0.625 Palcový AR15 Plyn Blok Mikro Plynových Blok s Roll Pin
Sku: g165237
(1 Recenzie)
Novinka

€16.11 €16.96

Popis:

ABY VAŠE DOBROU VOĽBOU PRE VÁS AKO

Detaily Produktu:

Nainštalovať do 0.625 palcový pravidelné barel a štandardná trubky plynu.

Priemer: .625.

Pomocou dodaného kľúča na upevnenie a uvoľnenie do suda.

Vysoko kvalitnej ocele v trvalom čierny matný povrch.

Šok dôkaz určený pre skutočný oheň calibe.

Balenie Zoznam: 1x plyn blok

1x kolíky

Balené: Všetky položky vlákna sú 100% kontrolované a overené.

PRODUKT OBRÁZOK

O POŠTOVNÉ A VRÁTENIE TOVARU

Doprava: teraz sa zvyčajne loď do Spojených Štátov epacket, ktorý bude trvať 10 až 15 pracovných dní. Ďalšie krajiny budú loď s štandardná doprava alebo DHL.Akonáhle obdržíme vašu platbu budeme odoslaním tovaru do 2 dní čo najskôr.

Vrátenie tovaru: Ak si chcete vymeniť položky alebo položky prijaté s prvkami kvality, musíte nás kontaktovať do 30 dní od prijatia vašej objednávky.

A vy by ste mali platiť ďalšie poplatky za doručenie, ktoré vznikli, a položky, vrátil by mal byť udržiavaný v pôvodnom stave.

Platba: Na ochranu vašich záujmov, môžeme prijať vaša platba bude dočasne v držbe Paypal, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Spätná väzba: Pretože vaša spätná väzba je veľmi dôležitá pre náš rozvoj podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme!

PREČO SI VYBRAŤ NÁS?

výber syndróm ? Nerobte paniku, verte nám. Sľubujeme, že naše položky majú pevný kvality. Aj keď sme si nové konto, máme dlhoročné skúsenosti v plynových blok a nášho obchodu poskytnúť rôzne iné dizajn plynu bloku. Ak máte záujem o ďalšie položky, prosím, pozrite sa naše eBay store pre viac informácií a podmienky.

O NÁS ZÁKAZNÍCKEJ PODPORY

Navrhujeme a vyrábame väčšine našich produktov. Neustálym re-investovanie v najnovšie technické a programové vybavenie, sme schopní ideálny nášho výrobného procesu a pozorne kontrolovať každý krok vo výrobe.

Každý produkt je vyrobený pre seba. Tento prístup nám umožňuje dôsledne produkty najvyššej kvality výrobkov, zostávajú šetrné k životnému prostrediu tým, že bráni prebytok zásob.

Garantujeme 100% spokojnosť, alebo vaše peniaze späť.

Štítky: 15 ar handguard, ar15 železničnej pamiatky, ar15 m4, magpul zásob, ar15 spúšť, kac železničnej, ar15, rukoväť m4, mk18 ris, ar15 zásob.

  • Metóda: Nastaviteľné
  • Sprievodca Typ: Valivý
  • farba: čierna
  • Materiál: OCELE
  • Sprievodca Dĺžka: Iné
  • Druh: .625
  • Číslo Modelu: GB-625N-3
  • Názov Značky: K

Súvisiace produkty