DIY Fondant Silikónové Formy Lily of the valley Epoxidové Camellia konvalinka, Ruža Kvet Omietky Dekorácie Plesní
DIY Fondant Silikónové Formy Lily of the valley Epoxidové Camellia konvalinka, Ruža Kvet Omietky Dekorácie Plesní
Sku: g165266
(0 Recenzie)
Novinka

€4.30 €6.06

Popis:

Odrážky:

1、potravinársky Silikón Materiál: forma je vyrobená zo 100% potravín silikónu, non-stick, ľahko odlepujú, ľahko sa čistí.

2、Kvet Silikónové Formy: Táto forma môže vyvolať bell orchidea, kvet-tvarované čokoláda, veľmi vhodný pre dekoráciu na malé dezerty, smotanové torty, atď.

3、Extrémnym teplotám: Odolné voči extrémnym teplotám, vysoká teplota 230 stupňov a mínus 40 stupňov, trvanlivé, bezpečné na používanie v rúry, mikrovlnné rúry, umývačky riadu a chladničky.

4、Široké Uplatnenie: je Veľmi vhodný na výrobu cukrovinky, želé, cake decoration. Vhodné pre sirup, maslo, živice, ílu polyméru, lepidlo, vosk.

5、Vhodných Príležitostiach: Môže byť použitý pre oslavy narodenín, detská sprchy, maturitné slávnosti, tanečné večierky, domáce dekorácie a iné príležitosti.

Špecifikácia:

Materiál: silikón

Teplota podpora: -40 stupňov -230 stupňov

Používa: Uistite sa, cukrovinky, želé, čokoláda, kocky ľadu, ručne vyrábané mydlo, hlina epoxidové dekorácie, fondant, atď.

Balenie metódy: funkcie opp

Hmotnosť: cca 230 g

Balenie Zoznam:

1*Silikónové Formy

Poznámka:

Veľkosť a hmotnosť sú merané ručne, takže tam môže byť nejaká tolerancia.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: morská víla pvc, LILI, silikónové formy na čítanie, formy kameň, kvet formy kremíka, veľké silikónové formy kvet, omietky levandule plesní, camelia kvet, formy živice kremíka, krásny vták hračka.

  • Súbor Typ: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Drop Nakupovanie: Podpora
  • Číslo Modelu: DIY Bell Orchidea, Kvet Formy
  • Materiál: Silikónové
  • Typ Veľkoobchod: No

Súvisiace produkty