30000RPM Elektrické Nechtov Vŕtať Manikúra Stroj Set pre Nechty, Pedikúra Stroj Necht Vrtné Zariadenia Manikúra Nechty Nástroje
30000RPM Elektrické Nechtov Vŕtať Manikúra Stroj Set pre Nechty, Pedikúra Stroj Necht Vrtné Zariadenia Manikúra Nechty Nástroje
Sku: g165712
(0 Recenzie)
Novinka

€42.81 €85.62

Popis:

Ideálne plniaca súprava náradia pre nechtový dekorácie! To je profesionálny a pohodlné produkt s dvojakým smerom na nechty, technici, bezpečnosť, izoláciu hnutia, brúsenie hlavu bitov a flexibilné handpiece. Môžete upravovať rýchlosť voľne posuvný gombík na počítači s manuálnou prevodovkou. Kompaktná veľkosť, nízka hmotnosť a stabilný výkon sa rozhodne, že je potrebné mať nástroj tak pre profesionálne použitie v salónoch a začiatočník použitie doma!

Funkcie:

1. Nabíjateľná: Po cca 2,5 hodiny nabitá, to nechty vŕtačka môže používať bez zapojenie do zásuvky a trvá 8-hodinová prevádzka čas.

2. Rýchly: s Vysokým výkonom, nízkou tepelnou a nízky šum s veľkým a nastaviteľné RPM(0-30000 ot. / MIN), ktoré môžu pracovať hladko a fastly.

3. Prenosné: S jej kompaktné rozmery a nízka hmotnosť, môže byť ľahko nainštalovať a rozoberať, môžete zavesiť na opasok, pás, tiež môžu byť zabalené do svojho cestovanie vrece, ktoré je vhodné nosiť so sebou.

4. Bezpečné: Vŕtačka pero s tepelným absorpčné štruktúra, poskytuje dlhý čas používať a pohodlné uchopenie.

5. Jednoduché ovládanie: má manuálny spínač, ktorý môže byť ovládaný štart / stop otáčanie a F-Dopredu a R-Reverse tlačidlá na zmenu smeru.

6. Multi-účel: Je dodávaný s 6 brúsenie pásma a 6 nechtov vrtákov, ktoré môžu fungovať skvele na prírodných aj umelých nechtov na rezanie, leštenie, rytie, plesní, brúsenie, drvenie, a tak ďalej, a tiež ideálny pre domáce prebrúsenie nechtov.

7. Je ideálny pre profesionálne použitie v salónoch a začiatočník použitie doma, ktorá vám príjemný na manikúru alebo pedikúru skúsenosti.

Špecifikácia:

Typ Položky: Nechtov Vŕtací Stroj

Materiál: ABS, Kov

Voliteľná Farba: Biela, Ružová

Voliteľný Konektor: EÚ Zástrčku, NÁM Plug

Napätie: 100-240V

Rotácie: 30000 ot. / min.

Plné Nabitie: 2,5 Hodiny

Pracovný Čas: 8 Hodín

Kapacita batérie: 2600mAH

Batéria Zobrazenie: Červená (Nabíjanie), Zelená (Pracovné)

Hlavné Stroj Veľkosť: Cca. 15.5 x 7,5 x 3.4 cm / 6,1 x 2.9 x 1,3 palca

Pero Dĺžka: Cca. 14 cm / 5.5 palcový

Hmotnosť Balenia: Cca. 700 g / 24.7 oz

Balík Obsahuje:

1 * Hlavný Stroj

1 * Vŕtať Pero

6 * Brúsenie Band

6 * Vymeniteľné Nechtov Vrtákov

1 * Handpiece Držiak

1 * Adaptér

1 * Manuál

Poznámka:

1. Zase stroja pri zmene podania hlavy.

2. Vypnite, keď nepoužívate. Skladujte na suchom mieste.

Štítky: vŕtačka gélové nechty, nechtový e vŕtačka, fólie na nechty, vŕtačky, klinec sander, časti nechtov vŕtačka, vŕtačka nechtov professional, kupu nechtov vŕtačka, pana nechtov vŕtačka, akumulátorový vŕtací nechtov, vŕtačka nechtov.

  • Moc: Iné
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Materiál: Plastové
  • Otáčky Bez Zaťaženia: 30000rpm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: Nail Drill Machine
  • Číslo Modelu: klinec vŕtací stroj
  • Položka Druh: Elektrické Manikúra Drill & Príslušenstvo