30 cm-120 cm Dĺžka vzduchovej Bubliny Aerator Akvarijné Ryby Nádrž Čerpadlo Hydroponické Kyslíka Difúzne Trubice
30 cm-120 cm Dĺžka vzduchovej Bubliny Aerator Akvarijné Ryby Nádrž Čerpadlo Hydroponické Kyslíka Difúzne Trubice
Sku: g165950
(1 Recenzie)
Novinka

€4.88 €6.59

Popis:

Funkcie:

Vzduch opony hadice je porézny gumové hadice s dobrou mäkkosť, a akékoľvek požadované tvary môžu byť realizované. Je to bublina rozptyľuje rovnomerne a kyslíka je vynikajúca. Výborné na dekoráciu a ponuky na všetky druhy akváriových. Vhodný pre akvária a ryby nádrže. Ideálne pre čerstvé/tropických a slanej vode akvária, ako aj plaz biotopov.

Špecifikácie:

Typ: Bublina Trubice Farba: Čierna Dĺžka: 30 cm/45 cm/60 cm/75 cm/90 cm/105 cm/120 cm Veľkosť konektora : 4 mm hadice

Tipy a Krokov:

1. Po prvé pripojenie gumové hadice na spätný ventil zásuvky s 4 mm air tube, potom ho pripojte k čerpadlo vzduch s 4 mm air tube a strmé ho do vody. Po zapnutí, rovnaké bublina môže byť rozptýlené okamžite. 2. Po tom, ako bol použitý na dlhú dobu, otvory na povrchu môžu byť zamknuté. Ponorte do horúcej vody, vody asi 8 minút, potom použite kefkou alebo handričkou, aby potrieme povrch mierne.

Poznámky:

Jeden vedúci znamená, na jednom konci je otvory vzduchu, druhý koniec je uzavretá. Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Bublina Trubice

Štítky: obrie fekálneho čerpadlá, vacum čerpadlo vzduch 12v, ponorte čerpadlo, kompresor hailea, airpump, hustilky akvária, akvarijné čerpadlo voda, vzduch akvarijné čerpadlo, 8 akvárium vzduchu splitter, pneumatické hadice.

  • Druh: ryby
  • type1: Akvárium Black Vzduchová Bublina Stenu
  • Type3: Vzduch Kameň Opony
  • Číslo Modelu: /
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • type4: Mäkké rúrky hadice
  • Type2: Kyslík Difúzor Trubice

Súvisiace produkty