AG2R Cyklistika Dres Pro Letné Krátke Šortky Podbradník Sady 9D Gél Pad Bicykli Cyklistické Oblečenie MTB Jersey Nastaviť Jednotné Súpravy, jazda na Bicykli
AG2R Cyklistika Dres Pro Letné Krátke Šortky Podbradník Sady 9D Gél Pad Bicykli Cyklistické Oblečenie MTB Jersey Nastaviť Jednotné Súpravy, jazda na Bicykli
Sku: g165965
(1 Recenzie)
Novinka

€11.45 €17.34

Popis:

AG2R Cyklistika Dres Pro Letné Krátke Šortky Podbradník Sady 9D Gél Pad Bicykli Cyklistické Oblečenie MTB Jersey Nastaviť Jednotné Súpravy, jazda na Bicykli

Poznámka:

1. Akceptujeme zmiešané objednávky , prosím, napísať poznámku alebo nám pošlite správu na trademanager povedzte nám, veľkosť, ktorú chcete Dresy a nohavice/šortky. Ako "XXL pre Jersey a XL Nohavice"

2. Sme schopní prispôsobiť všetky druhy pro team cyklistické dresy, prosím, správu nám, ak chcete prispôsobených položiek, vám pošleme link, aby si ju kúpili, a my vám pošleme ako svoju požiadavku, ďakujem.

3. Z dôvodu časového rozdielu, všetky vaše správy budú odpovedali 24 hodín .

Prosím, pozrite sa na naše veľkosť measuremeents pred nákupom.

Nevyberajte priamo podľa vás návyky.

Poznamenať:

1. Prosím, aby sa na možné 1-3 cm rozdiel v meraní a majte na pamäti, že farby sa môžu mierne off kvôli

na rozdiely v obrazoviek a monitorov.

2. Konečné farby nájdete na našej skutočnej tovaru. Prosím, vedeli to skôr, než si ho kúpiť. Ďakujeme !

3. Obraz ukážeme, je 100% Skutočný Objekt na Fotografovanie.

Tabuľka Veľkostí

Odporúčaná Veľkosť

Odporúčané Veľkosti Od Našich Zákazníkov Kúpiť Od Našej Spoločnosti Bofore.Za Krátky Rukáv Sady.

Materiál:

Priedušná Konštrukcia s dobrou funkciou pre vedenie sušenie a v pohode a pohodlné. Ultra-ľahký materiál, ktorý je pot-absorbent, odvod vlhkosti, hodvábne a pružné.

9D/12D/16D Gélové Podložky:

Nie je žiadny rozdiel, len rôzne farby. Unikátne Gélové Pad s Multi-Chladiaci otvor, udržať sušenie a anti-bakteriálne

Vrátenie:

1. Ak je položka, ktorú dostal, neprijateľne chybný, zlomené, alebo mimo poradia, pls, dajte nám do 3 dní od doručenia . 2. V prípade, že tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že sa kupujúci a dodávateľ môže komunikovať aktívne riešiť spor v flexibilný spôsob. Sľubujeme, že budeme pracovať uspokojivé riešenie. Prezentovať a Predajné Miesta: Môžeme prispôsobiť všetky druhy pro team cyklistické dresy, prosím, správu nám, ak chcete prispôsobených položiek, vám pošleme link, aby si ju kúpili, a my vám pošleme ako svoju požiadavku, ďakujem. Značka Príbeh & Zákazník Ohlasy PRIPOJIŤ SURPASSINGLY OBLEČENIE! ČESŤ KLUBU NA Golstroj.sk. SURPASSINGLY OBLEČENIE!!!, založil Piesočnatá, je Čínska Značka narodil na Golstroj.sk September 2015 .Za menej ako 4 roky sme sa pestuje od $0 až $5 M a od 1 do 10 ľudí. Naše hlavné Značky je "SURPASSINGLY OBLEČENIE" a my sme jedným z najlepších na Golstroj.sk. SURPASSINGLY OBLEČENIE!! je jedným z dobre poznať značky na Golstroj.sk pre počet nasledovníkov viac ako 20000. PONÚKAME POŠTOVNÉ NA CELOM SVETE. Naše výrobky sa dostal 1.0000.000 envies a sme predali takmer všetky druhy tím cyklistické produkty! SURPASSINGLY OBLEČENIE!! ponúka 365 dní služieb zákazníkom. Spracovanie objednávky čas je medzi 3 a 5 dní a máme loď aj v nedeľu. Vyhľadávať môžete aj v našej značky SURPASSINGLY OBLEČENIE pre viac produktov Golstroj.sk.

Štítky: Sacom Potrubí Motora Snímač Tlaku, csf cyklistika dres, cj cyklistika dres, map senzor vw, chryzantéma olejomaľba, ag2r cyklistika dres dlhý, ivok senzor, grc cyklistika dres, mtb cyklistické dresy, tričko ag2r jazda na bicykli.

  • Pohlavie: MUŽI
  • Číslo Modelu: Nastaviť Jazda Na Bicykli
  • Druh: Jersey Sady
  • Rukáv Veľkosť: krátky rukáv
  • Nohavice Materiál: 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Metódy Predaja: Pôvodné Priamy Predaj
  • Dresy Materiál: 100% Polyester
  • Zips Dĺžka: Plná
  • Fit: Hodí menšie, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Sezóna: Leto
  • Názov Značky: Surpassingly Oblečenie
  • Cyklistický Dres Pad Štýl: GÉL Priedušné Podložky

Súvisiace produkty