Vysoká kvalita H39CM kovová váza ploche vázy na kvety, kvetináče veľká váza pre obývacej miestnosti dekorácie
Vysoká kvalita H39CM kovová váza ploche vázy na kvety, kvetináče veľká váza pre obývacej miestnosti dekorácie
Sku: g165984
(1 Recenzie)
Novinka

€22.95 €25.50

Popis:

Položka č.; HP102 Názov položky ; Európe výška 22/39 cm kovová váza materiál:zliatina cínu kov, farba: 3 farby avaluable . Veľkosť ; Malé rozmery ;výška 22 cm, priemer 6,5 cm Veľké rozmery ; výška 39 cm, výška 11.5 cm Funkcie: Európsky štýl kovového materiálu, veľké plochy váza, váza nemôže držať vody Poznámka: podpora veľkoobchod , prosím, kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny ešte pred potvrdením objednávky .

FAQ

Doručovacia adresa

(1) uistite sa, Prosím, napísať správne dodacia adresa v objednávke, PSČ a telefónneho čísla (2) Ak sú ruskej Federácie kupujúceho, prosím zanechať svoje celé meno vo vašej objednávky; (3) Ak sú Brazília je kupujúci, prosím zanechať váš CPF číslo (cadastro de pessoa fisica)

2. Dodacia lehota:

(1) Obchodný Express (EMS/DHL/UPS/FEDEX/TNT): 3~15 pracovných dní; (2) Východná Ázia, juhovýchodná Ázia krajiny čas je asi o 10~30 dní, Európske krajiny ,Severná Amerika, Južná Amerika, asi 25~60days, Brazília asi 35-90days. odľahlých oblastiach na dlhší čas. UISTITE SA, ŽE MÔŽETE BYŤ KONTAKTOVANÍ NA TENTO ČAS.ak nie je prijímač pozemok sa vrátiť k nám .

3. Dovozné clá, dane a poplatky, alebo DPH:

Kupujúci sa zaväzuje zaplatené clá a dovozné dane alebo DPH, ktoré vznikli vo vašich krajinách, v žiadnom prípade. Sme predávajúci nemôže odhadnúť a nie vykonávať všetky colné odbavenie alebo dovozné dane sa stalo vo vašej krajine, pretože v rôznych krajinách majú svoje vlastné colnej politiky. Sme predávajúci nemôže ovládať. Ak vás odmietne podpísať prijatia objednávky v dôsledku dovozu dane alebo iných dôvodov sme sa predávajúci sa nevráti, aby zaplatené peniaze späť k vám. Takže zvážte, prosím, tento problém starostlivo a pred prijatím vašej objednávky.

4. Deklarovaná hodnota:

S cieľom pomôcť vám jasné, colné jednoduchšie, zvyčajne sme vyhlásiť zákazky s nižšou hodnotou na prepravného listu alebo faktúry pre hladké colné odbavenie vo vašej krajine, dolné deklarované hodnoty nie je reálne ceny vašej objednávky, len potrebné pre colné odbavenie iba na účely, na. Prosím, kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa navrhovaná hodnota.

5. Záruka a ručenie:

(1) Ak nie ste spokojní s vaším prijatú položku alebo sa prijatá položka je chybný, vráťte ho k nám do 5 dní na výmenu alebo vrátenie peňazí späť(ak sa vrátiť na nás ,prosím pošlite návrat sledovacie číslo v 5days) prosím, kontaktujte nás pred vrátení; (2) Ak tovar je považovaný za používaný a poškodený, a to tak sami seba potom, nebudeme akceptovať výmena a vrátenie požiadavky. (3)o zásielku vrátiť k nám, ak zásielku vrátiť, pretože kupujúci je dôvod, kupujúci musieť zaplatiť za druhý expedičný poplatok.inak ,sme willnot odoslať ho , budeme znova odoslať, pretože predávajúci je dôvod ,kupujúci nezaplatí pre druhý expedičný poplatok.

Štítky: sklenené vázy, kvet trávy, obývacia izba decored, vysoká váza, európska luxusné vázy, kovová váza, váza, podlahy, dekoratívne vázy, čierny kvet váza, hrnce veľké vázy.

  • Funkcia: Stolový Váza
  • Štýl: Európa
  • Názov Značky: theuphela
  • Číslo Modelu: HP102
  • Materiál: Kov
  • Veľkosť: L

Súvisiace produkty