U21 HD Smart Mini Wifi USB Fotoaparátu v Reálnom čase Dohľadu IP Kamera AI Ľudských Detekcie Slučky Nahrávanie Mini fotoaparát Podpora 128G
U21 HD Smart Mini Wifi USB Fotoaparátu v Reálnom čase Dohľadu IP Kamera AI Ľudských Detekcie Slučky Nahrávanie Mini fotoaparát Podpora 128G
Sku: g166016
(1 Recenzie)
Novinka

€19.21 €37.66

Popis:

U21 HD Smart Mini Wifi USB Kameru AI Ľudských Detekcie Reálnom čase Dohľadu IP Kamery

Funkcie :

1. Real-time Dozor:

Keď ste preč z fotoaparátu, môžete sledovať v reálnom čase prenáša video nahrávky on-line.

2. Upozornenie:

Keď pohybujúci sa objekt je zistené v kamery nahrávanie rozsah, fotoaparát začne nahrávanie a pošli upozornenie na APLIKÁCIU v mobile.

3. Micro SD Karty Skladovanie:

Keď microSD karta vložená v telefóne, fotoaparát bude automaticky ukladať sledovania videa. Je 8G microSD kartu môžete uložiť až 2 dni nahrávanie, e 128G microSD kartu môžete uložiť až jeden mesiac nahrávania.

4. Slučky Nahrávanie:

Keď je pamäť plná, najnovšie video nahrávka prepíše najskôr video nahrávky.

5. Cloud Skladovanie:

Ak ste sa obávať, v prípade, že vaša kamera je ukradnuté alebo poškodené súbory v micro SD ďalšie platené cloud storage je k dispozícii (Cloud storage služby sú poskytované a účtované treťou stranou)

6. AI Ľudských Detekcie:

Len upozornenie, keď je ľudská činnosť, spresňuje! (Znížiť nežiaduce poplachy spôsobené vetrom, skla alebo zvieraťa, AI Ľudských Detekcie služby sú poskytované a účtované treťou stranou )

7. Ako Hrať Video:

Nahrávky uložené na microSD kartu, môžete sledovať na počítači s čítačka kariet alebo priamo sledovať na mobilný telefón. Nahrávky uložené v ukladacom priestore typu Cloud môžete stiahnuť a pozerať priamo na mobilný telefón.

Štítky: dummy pre bezpečnostné kamery, dashcam usb, fotoaparát u21, slučky nahrávanie akcie, dvr lexus, PANOEAGLE, u21, adas dvr wifi, wetrans ip, super mini nahrávania fotoaparátu.

  • Druh: Mini
  • Vstavaná Pamäť Veľkosť: Non
  • Sensor Technológia: CMOS
  • Package: Áno
  • Typ Pamäťovej Karty: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: u21
  • Názov Značky: blueskysea
  • High Definition Podporu: 480P

Súvisiace produkty