Yieryi Nové Prenosné 0-50% Brix Refraktometer Ručný Cukru Refraktometer 0-50% Vysoko Cukru Meter Sladkosť Meter
Yieryi Nové Prenosné 0-50% Brix Refraktometer Ručný Cukru Refraktometer 0-50% Vysoko Cukru Meter Sladkosť Meter
Sku: g166035
(1 Recenzie)
Novinka

€11.28 €17.89

Popis:

0-50% Brix Refraktometer

Navrhnutý pre meranie koncentrovaný roztok z hroznového cukru alebo riešenia s vysokou brix obsahu.

Funkcie:

Poskytujú vysoké rozlíšenie brix stupnica pre väčšinu všeobecné účely prácu a poskytujú vysoko presné čítania s 0.10 s Brixovou divízií. Optický nástroj, vyrobené z vysoko kvalitného hliníka, ktorý sa používa na meranie koncentrácie alebo index lomu kvapalín. Všetky RHB modely používa okolitého svetla, len čo znamená, batéria alebo batéria, zdroj napájania nie je potrebné. Je plne vybavená ATC, ktorá automaticky nastaviť sám na správnu teplotu nezrovnalosti počas používania. Schopné merať s vysokou presnosťou a poskytuje presné výsledky. Je vybavený živý a ostrý reticle graf pre jednoduché a pohodlné čítanie. Používa okolitého svetla len a žiadne batérie sú potrebné. Vyrobené skúsených remeselníkov a je nepravdepodobné, že rozobrať! Získajte jednoduchý, ľahký, šikovný a presné Brix Refraktometer pre váš spoľahlivý sladkosti index.

Špecifikácia:

Merací Rozsah: 0-50% Brix Minimálne Delenie :1% Brix Presnosť: ±1% Brix Odolné a vydrží dlho Jednoduché sústrediť sa a kalibrácia Presných výsledkov testovania zaručené Vyrobené na najvyššej a najlepšej kvality hliníka a gumy, ktorá robí to ľahké Odpružené s soft & pohodlné, protišmykové gumy, Extrémne ľahký-k-použitie a kalibrácia

Proces kvality a štruktúry:

1. Dvojité dizajn: zobrazenie zároveň rýchlo a presne, bez spínacích jednotiek. 2. Vyrobené z non-kontaminujúcich, nehrdzavejúce a nereaktívny hliníkový materiál, ľahký a prenosný, bezpečné, odolné 3. Schválený s prísne normy kvality a bezpečnosti. 4. Pad je mäkké a pohodlné, protišmykové gumy, výrobok nie je ľahko deformovať. 5. Jednoduché zameranie a kalibráciu, jednoduché použitie.

Princíp technológie:

Napríklad, cukor meter hlavne používa svetlo spôsobiť lom pri prechode do iného média z jedného média, a pomer incident uhol sine je vždy konštantný. Tento pomer sa nazýva index lomu. Obsah rozpustnej látky v cukor riešenie je úmerná index lomu v normálnom prostredí, a index lomu cukru riešenie môže byť stanovená tak, že cukor meter/refraktometer vypočíta koncentrácia cukru.

Prevádzka:

1: Miesto niekoľko kvapiek tekutiny na hlavnej prism. 2 :Pokrytie prism,pozrite sa cez okulár proti svetlu. 3 :Nastavenie okulára jasné štátu. 4 :môžete prečítať výsledok hodnota na stupnici.

Balenie zoznam:

1 x Refraktometer s papierovej krabici/plastové okno/PU taška 1 x Pipety 1 x skrutkovača 1 x Čistiaca handrička 1 x Návod na obsluhu v angličtine,ruskej,španielsky,nemecký,Japonský,kórejského

FAQ

Otázka:to potrebné batérie?

Odpoveď: Používa okolitého svetla, len čo znamená, batéria alebo batéria, zdroj napájania nie je potrebné.

Otázka:Môže to focal length byť upravené?

Odpoveď: Áno,Nastaviteľné manuálne zaostrovanie

Otázka:existuje ruský manuálne?

Odpoveď: Áno,Manuál v angličtine,ruskej,španielsky,nemecký,Japonský,kórejčina.

Viac Farieb K Dispozícii

YIERYI

YIERYI značka bola registrovaná v roku 2016. Hlavné produkty sú refraktometre, PH metre, tds, es perá, pôdy metrov, kuchynské váhy, a šperky váhy. S cieľom zabezpečiť správnosť údajov, dali sme do low-cost čip, vybraných vysoko-presné Taiwan dovezené a Južná Kórea dováža čipy, dizajn vybral prenosné pero-typ dizajn, ľahká, krásna, a ľahko sa prenáša. Všetky produkty budú testované, kalibrované a používané podľa seba, aby sa zabezpečilo, že kvalita je kvalifikovaný a potom povýšený. Chceme nech to zdravé značky zadajte každá rodina a každý kút sveta, a prejsť na sen "svet lásky, Čína urobila"!

Štítky: meter cukru, pohár náustok, glycol tester, 18 brix refraktometer, alkohol refraktometer, Zobrazenie stupnice, ph, mlieko test, v kine popcorn, čokoládové mlieko.

  • Hmotnosť: 150g
  • Použitie: Cukor
  • Rozsah Merania: 0-50 s brixovou
  • Brix Min. Div.: 0.5%
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Min. Div.: 0.5%
  • Brix Rozsah: 0-50 s brixovou
  • Presnosť Merania: 0.5%
  • Názov Značky: yieryi
  • Veľkosť: 210*90*6mm
  • Číslo Modelu: THE01524

Súvisiace produkty