Kreslenie Kompas Rysovacie Nástroje Profesionálne Kovové s Viesť Náplň pre Študentov Matematiky Geometria Školského Úradu, Papiernictvo Dodávky
Kreslenie Kompas Rysovacie Nástroje Profesionálne Kovové s Viesť Náplň pre Študentov Matematiky Geometria Školského Úradu, Papiernictvo Dodávky
Sku: g166187
(1 Recenzie)
Novinka

€2.93 €4.06

Popis:

Funkcie:

1pc vysokej kvality kompas.

Obsahuje 2ks náhradné viesť náplň.

Ideálny pre matematiku, geometriu, umenie, písanie, kreslenie.

Vhodné pre študentov, učiteľov, dizajnérov, umelcov, atď.

Ľahko prepravovať a skladovať.

Špecifikácie:

Materiál: Kov

Veľkosť balenia: 17.4 * 4.6 * 1.9 cm / 6.9 * 1.8 * 0.7 v

Package Hmotnosť: 66g / 2.3 oz

Balenie Zoznam:

1 * Kompas

1.Originálne fotografie produktov sú poskytované pre starých zákazníkov.

2.Veľkoobchod/dropshipping obe podporované, prosím, neváhajte sa na nás obrátiť ak potrebujete viac väčšinu cenu alebo rýchlejšie prepravu.

3.Máme loď po celom svete Čína príspevok,HK post EMS,DHL, Fedex,a tak ďalej,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky.nie sme schopní kontrolovať čas dodania,pretože to je spracovaná v Tretej strany služby.

4.Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin.

1. Ak sa niečo robí ste spokojný / á alebo nahnevaný, kontaktujte nás prosím priamo pred odchodom spätnú Väzbu.Budeme sa snažiť vyriešiť problém, kým vám uspokojiť.

2. Ak ste sa uspokojiť s položku, prosím, pridajte si náš obchod k obľúbeným zoznam a nechať pozitívnu spätnú väzbu (5stars) podporiť nás! ?

3. Prosím, nenechávajte žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu alebo otvoriť akýkoľvek spor, bez akejkoľvek komunikácie so náš tím služby, veríme, že môžeme vyriešiť problém za vás dokonale v prostrediu !

Štítky: aibecy skener, kreslenie kompas nastaviť pravidlo, kompas kresliť, nástroje odborné kreslenie, kurio tablet, kompas pero, vojenský kompas, učiť matematiku, kompas školy, kompas pre cestovný ruch.

  • Číslo Modelu: Kompas
  • Názov Značky: aibecy
  • Materiál: Kov

Súvisiace produkty