USB-SC09-FX PLC Programovanie Kábel MELSEC SC-09 sc09 fx USB/interface RS422
USB-SC09-FX PLC Programovanie Kábel MELSEC SC-09 sc09 fx USB/interface RS422
Sku: g166568
(2 Recenzie)
Novinka

€9.34

Popis:

Vitajte Vašej Objednávky

Používanie najlepších drôt! Vysoké náklady! Nízky zisk! Priamy predaj z Továrne! Uisťujeme vás k nákupu!

USB-SC09-FX (USB/RS422 rozhranie,kábel pre FX série), 8 pin DIN konektor.Určený pre počítače bez sériový port.

USB-SC09-FX (USB/RS422 rozhranie,kábel pre FX series)

Descritpion:

PLC Programovanie náhradný kábel USB SC09-FX pre MELSEC FX série PLC,8 pin DIN konektor.Určený pre počítače bez sériový port.

Funkcie a Vlastnosti:

1. PLC Programovanie Kábel USB-SC09-FX je priama náhrada pre USB verziu MELSEC FX Série PLC.

2. 8 pin DIN konektor.

3. Určený pre počítače bez sériový port.

4. Stav:Nové

5. Dĺžka kábla:3 m

6. Kvalita je zaručená.To je testované pred zásielky.

Package Vrátane:

1 x OEM USB-SC09-FX Kábel

1.Budeme loď vašej oders do 2 pracovných dní po úhrade sa vymaže. 2.Položka je dodávaný prostredníctvom Hongkong alebo Singapur post CHN príspevok . To zvyčajne trvá 12-15 pracovných dní na celom svete závisí na cieľ, budete žiť. 3.Ak nechcete prijímať položky po 25 dní, prosím, kontaktujte nás slobodne, budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť dodanie problém. 4:Ak sa rozhodnete DHL/EMS/UPS ,prosím, láskavo povedzte nám svoje telefónne číslo ,je potrebné, keď budete posielať položky pre vás a čas doručenia DHL a ups je 4-5working dní,EMS dodacia lehota je 6-8working dní. 5:Medzinárodná doprava bola zložitejšia a vzhľadom na oboch krajín, zvykov,tranzitné stanice atď.Môže to trvá dlhšie, než sa očakávalo. 1.Všetky produkty, ktoré boli testované v dobrom pred loď. 2.Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Kupujúci sú zodpovední za theshipping náklady. 3.Ak položka je chybné v 2 mesiaci, zašleme vám na výmenu bez extra nabíjačku po prijatí chybné položky. Ďalšie Pravidlá: 1.Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. 2.Necháme pozitívne feedbackafter ste dostali položky. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní.

3.Všetky e-Maily bude zodpovedaná v priebehu 1 pracovného dňa. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo re-poslať svoj e-mail a my vám odpovieme vám hneď ako to bude možné.

1 Kupujúceho skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2 Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: plc logo am2, fx plc, usb 2 rs422, logo siemens, fx3u, plc, max487esa, plc melsec, delta plc program kábel, siemens s5 merače.

  • Izolačný Materiál: Gumené
  • Aplikácia: PLC Programovanie Kábel
  • Druh: PLC Programovanie Kábel
  • Číslo Modelu: USB-SC09-FX
  • Vodič Materiál: Medi