Skutočný zápas 1.1 m , najväčší klobúk ručné slamy! 45 cm okraj svadobné slnko spp ženy voľný čas klobúk odfotiť pridať papier klobúk teraz
Skutočný zápas 1.1 m , najväčší klobúk ručné slamy! 45 cm okraj svadobné slnko spp ženy voľný čas klobúk odfotiť pridať papier klobúk teraz
Sku: g166678
(5 Recenzie)
Novinka

€35.54 €37.41

Popis:

LIN 'S store úvod: značka:naziyu Pre tento štýl, som sa objednala s továrni na mnoho krát. 1/To dokazuje, že "na sklade" je možné zakúpiť priamo. 2/order" dátum dodania" prosím, predĺžiť čas dodania 35 cm okraj, aby odkaz :

Obvod:56-59 cm

materiál:ručne slamy

Nie je vhodný pre príliš veľký /príliš malú hlavu osoba

venovať pozornosť: medzinárodná doprava má objem obmedzenia. viac ako 60 cm, čína príspevok dont accpet. A čím väčší objem, tým ľahšie sa vrátil do Číny ciel. Tak som sa musí kontrolovať klobúk hlasitosti . Použite obal je stále nebezpečné. Airbag je najbezpečnejší spôsob, ako. Čo musíte urobiť, je žehlenie. Okrem toho, kartóny sú veľmi ťažké, ktoré zvyšujú náklady na dopravu. zákazník kúpiť cena pridať.

Takže keď sa zobrazí klobúk, žehlička a to bude ideálny. Musím hovoriť o tejto klobúk: môžem vám zaručiť, že moja cena je najlacnejšie v celej zahraničného obchodu na internetovej stránke. Ale jednému zákazníkovi,zaplatiť takú nízku cenu a dopyt tak veľa. Znechutený s mojím použitie airbagy, pýtali sa ma, prečo som zložiť klobúk?prečo nie použite veľké papierové krabice? iné jeden Britský zákazníkov, zaplatené EMS, požiadal ma, aby som tovar dodať čo najskôr. po dostala klobúk a prostredníctvom nej, ona žiada vrátenie dane na základe "nepotrebujem to". A dovoľte mi, aby medveď EMS cenu !!!! Zistil som, že je mimoriadne smiešne! Čína príspevok sa stanovuje, že prepravný box nemôže prekročiť 60 CM. Ak nemám poskladá, bude kupujúci zaplatiť DHL, alebo TNT express? Pre takéto veľké veľkosť klobúk,ak je použitie express, dodacia cena je oveľa viac, než je hodnota klobúk. prosím kupujúci porovnať ceny. Aká je cena na niekoho iného klobúk? Čo je moje cenu? Ak tam je tak veľa požiadaviek, prosím, príď mi na obchode kúpiť, prosím, rešpektovať moje práce! Ja som vlastne veľmi čestný človek, a ja som veľmi milý. Budem súcit so psami na ceste a niektoré zatúlaný ľudí. Ale pracujem tak tvrdo, a tam sú vždy podvodníkmi alebo vyberavý kupujúci prichádza do môjho obchodu. Nechcem žiť podľa Golstroj.sk klobúk podnikania. Mám skutočnú veľkoobchod obchody. Chcem vám ukázať môj shop. 1, cheaters neprídu, budem hnev , budem sa sťažovať . 2, príliš vyberavý zákazníci neprídu. Môj klobúk je rovný, získajte od výrobcu. Kvalita má absolútnu výhodu nad cenu. Ale obal nie je to pekné. Som predávať klobúky, nie obal. Slávnostne sľub: ak klobúk je poškodené v procese dopravy, musím znášať všetky straty!! vítame všetkých láskavosť kupujúci finded jeden Podvodník obchod Použiť všetky moje obrázky a ukradnúť fotografie hodnotí kupujúci v mojom obchode. Pretože fotografia môže kupujúci iba uchovávajú pol roka, To podvodník kradne fotografie z môjho shop na dlhú dobu, Ale tieto fotky sú z mojich kupujúcich!! Vezmite prosím na vedomie, že tento obchod používa papier! Môžem použiť ručné slamy! A moja veľkosť je štandard!! Maximálny priemer je 1,1 m, a chyba neprekročí 2cm Podvodník obchode kupujúci, jeden kupujúci dal zlý komentár, som použite formulár obrázkov, aby tu, Pretože komentár len môžu mať šesť mesiacov Na obrázku je zrejmé. jej obchode hat materiál: papier. A je veľmi malé. Pretože on nemôže dostať môj slamený klobúk s tak veľké výrobok Môj klobúk je upravený v továrni. ručné slamy klobúk potrebovať jeden deň vyrábať som len predávajúci predávať najväčší klobúk !!

Poďme sa pozrieť na hat materiál: papier Mnoho zákazníkov neviem, ako rozlíšiť materiály. Papier je lacnejšie ako slama. A papier klobúk je vyrobený stroj Slamený klobúk, musí byť ručné

Naše atraktívne : Moja spoločnosť sa nachádza v zhejiang, medzinárodný obchod mesta. Tu je Čína je najväčší malé komodít na veľkoobchodnom trhu. Môj spoločnosti hlavnou činnosťou je vnútroštátnej a medzinárodnej veľkoobchod klobúky Každej objednávke osobne balenie. Po poradí, pred zásielky, ak máte nejaké otázky, LING budú kontaktovať vás na prvom mieste.

LING sa zabezpečí, že záujmov klienta v čo najväčšej miere, prosím, uisťujeme vás, vybrať a kúpiť.

Spôsob kontaktu:

Názov: ling l

Kupujúci sú vítaní, kontaktujte nás.

Platby

1. Plná platba musí byť uhradená do 7 dní po uvedení vašej objednávky.

2. Urobíme doručenie tovaru do 3-5 pracovných dní po obdržaní vašej platby.

Štítky: panamský klobúk, ženy slamené klobúky ženy, fedora klobúk ženy, klobúk ženy, raffia, chapeu floppy, šedá pamelas, more, slnko klobúk, pár spp pre páry, bell bambusu klobúk.

  • Oddelenie Meno: Dospelý
  • Vzor Typ: Pevné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Slnko Klobúky
  • Názov Značky: naziyu
  • Číslo Modelu: shi
  • Materiál: Slamy
  • Štýl: Príležitostné
  • Pohlavie: ŽENY

Súvisiace produkty