2020 Jar/jeseň batoľa topánky detské Krytý Ponožky Topánky Batoľa, Dieťa protišmyková Podlaha Ponožky S Mäkkej Gumy Jediným 6 až 36M
2020 Jar/jeseň batoľa topánky detské Krytý Ponožky Topánky Batoľa, Dieťa protišmyková Podlaha Ponožky S Mäkkej Gumy Jediným 6 až 36M
Sku: g166773
(1 Recenzie)
Novinka

€1.83 €3.66

Popis:

27402234946133800 Odporúča položky v našom obchode NÁS $ 9.98

/ USA $ 5.80

/ USA $ 5.80

/ USA $ 5.88

/ USA $ 4.30

/ USA $ 9.90

/ USA $ 9.90

/ USA $ 4.20

/ USA $ 4.30

/ USA $ 10.75

/ USA $ 12.50

/ USA $ 9.99

/ ------Vitajte V Našom Obchode------

Tu dostanete tie najlepšie produkty, milostivý služby a rýchle lodnej dopravy. Package : Všetky topánky bez rámčeka , import a export dane znáša kupujúci, vďaka za vaše láskavé pochopenie Poznámka: 1-2cm ručné meranie tolerancie je nevyhnutné tieto obrázky sú z fyzického produktu. Avšak skutočné farby možno rôzne, z ktorých sa na monitor.

1 balenie:1 Pár obuvi

18-19 vnútorná dĺžka je 11.5 cm

20-21 vnútorná dĺžka je 12,5 cm

22-23 vnútorná dĺžka je 13,5 cm

24-25 vnútorná dĺžka je 14.5 cm

26-27 vnútorná dĺžka je 15,5 cm

Vážený zákazník:pretože každá krajina má inú veľkosť štítku,takže vybrať si správnu veľkosť,je potrebné merať dieťaťa, dĺžka nôh,skontrolujte veľkosť informácií.

Napríklad: dieťa dĺžka nôh 11.0 cm,potrebné zvoliť stielka dĺžka je 12.0 cm. preto je potrebné dať ponožky 1 cm priestoru.

Ak máte akékoľvek otázky,Prosím, poslať správu,my vám pomôžeme.

Upozornenie: Ak máte otázky pred uvedenie objednávku, prosím, neváhajte kontaktovať, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste ho vyriešili. Čo je viac, ak môžete umiestniť veľké objednávky, pls, dajte nám vedieť, sme vám môžu poskytnúť zľavu.

2. O nás: Naše topánky sú z továrne priamo, tak môžeme ponúknuť našim zákazníkom lacné, ale kvalitné tašky. Náš slogan je: obstarávacej Ceny, Najlepšia Kvalita.Všetky naše produkty sú 100% rovnaké ako na fotkách, to čo vidíte je to, čo dostanete !

3. Kvalita: Pred pošleme topánky na vás, kontrolujeme ich opatrní, ak je chyba položky, musíme sa vrátiť k našej továrni zmena nové. Viete, práve sme sa ponúknuť našim zákazníkom najlepšie tovaru.

4. Doba spracovania: Náš čas spracovania je 1-3 dni, niektoré plus veľkosť topánky je potrebné prispôsobiť, a to potrebu našej továrni prispôsobiť, takže čas spracovania môže byť trochu dlhšie, ale keď to je v poriadku, bude pošlite vašu objednávku na prvý raz.

5. Dodacia lehota: Máme tri spôsoby dopravy: Čína príspevok (12-19 pracovných dní, niekedy o jeden mesiac alebo viac), EMS (5-10 pracovných dní), DHL (2-5 pracovných dní).Nakoniec, máme špeciálnu dievča sledovať každú objednávku sme poslali von, takže ak to má problém pri preprave, budeme vás informovať na prvý raz.

6. Spôsoby platby: akceptujeme mnoho platby: Kreditnú Kartu, Money gram a Západ únie, Peniaze maklérov. Dôležitejšie je, odporúčame vám vybrať Escrow ako spôsob platby, pretože to vás môže ochrániť dobre :)

7. Po službe: po tom, ako dostanete položky, ak máte problém, neváhajte nás kontaktovať, budeme riešiť to pre vás: Vaša spokojnosť je náš najväčší výkon!! !

8. Stav skladu: všeobecne povedané, všetky položky sú k dispozícii, ale niektoré položky sú horúce predajcovia, tak to môže byť nie je k dispozícii dočasne, ale pls nebojte sa, sme vždy venovať pozornosť vašej objednávky, ak majú problémy, budeme vás kontaktovať hneď ako to bude možné.

9.Ľahko sa Vracia:Potom, čo dostanete položky,ak sa vám to nepáči,ľahko sa vracia pre vás,môžete nás kontaktovať na trademessager alebo nechajte správu cez centrum správ,po tom, čo sme videli váš odkaz,budeme ich riešiť naraz.

Štítky: botičky topánky detské, antislip topánky deti, pletené detské botičky, obchod baby ponožky, sweaky topánky detské, dieťa socken ponožky, pán detské topánky, ponožka jediným, teva detské botičky, antislip pes topánky.

  • Vrchný Materiál: Pletené Textílie
  • Fit: Hodí pravda, veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
  • Materiál Podrážka: TPR
  • Uzavretie Typ: Slip-On
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Sezóna: Jarné/Jesenné
  • Pohlavie: Unisex
  • Módny Prvok: Plytké
  • Vzor Typ: Zvieracie Vzory

Súvisiace produkty