Gymnastika Trikot Deti Chlapci Dievčatá Balet Kostýmy Krátke Rukávy Farbou Tvárny Balet Tanec Jumpsuit Tanec Unitards Dievčatá
Gymnastika Trikot Deti Chlapci Dievčatá Balet Kostýmy Krátke Rukávy Farbou Tvárny Balet Tanec Jumpsuit Tanec Unitards Dievčatá
Sku: g166968
(1 Recenzie)
Novinka

€5.77 €8.49

Popis:

Set Zahŕňa : 1Pc Gymnastika Unitard

Stav : Nové značkou

Materiál : Polyester, Spandex

Funkcie : Unitard je vyrobená z polyesteru a spandex materiál, ručné umývanie. Veľkosť Tabuľky znamená, vek intervaly pre deti, ale oni sú pre všeobecné iba informatívne. Krátkymi rukávmi, okrúhlym výstrihom, jednofarebné dizajn. Slim fit, vytiahnuť na uzavretie. Mäkký povrch, pohodlné na nosenie. Ľahký a tvárny tkanina, skvelé pre pohyb. Vhodné pre tanečné triedy, gymnastické cvičenia, stupeň výkonu, atď.

Priateľské Tipy:

Veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: gk gymnastika oblečenie, unitard, balet trikot ženy, kida tanečné kostýmy, unitard ženy, speerise ženy, jumpsuit fáze, tanečné oblečenie pre ženy, balet tutu, modrá trikot ženy.

  • Pohlavie: Dievčatá
  • Číslo Modelu: Gymnastiku, Balet Trikot
  • Materiál: Spandex
  • Tanec Typ: balet
  • Názov Značky: MSemis

Súvisiace produkty