Prenosné Nerezovej Ocele Gril Statív Krúžok Záves Pre Prenosné Odnímateľný Vonkajší Gril Statív Závesné Police Nastaviteľné
Prenosné Nerezovej Ocele Gril Statív Krúžok Záves Pre Prenosné Odnímateľný Vonkajší Gril Statív Závesné Police Nastaviteľné
Sku: g167115
(1 Recenzie)
Novinka

€3.36 €4.60

Popis:

Prenosné Odnímateľný Vonkajší Gril Statív Závesné Police Nastaviteľné Nerezový Camping Ohňa Gril Visí Hrniec Stojan Nastaviť Odrážky: 1、Silné a Odolné: Vyrobené z nerezovej ocele, silná a odolná.

2、Nastaviteľná Výška: Jednoduchá inštalácia, nastaviteľná výška, protišmykové, hygienické, jednoduché ovládanie, multi-účel, variť vodu a varíme.

3、3-jamkové Dizajn: 3-jamkové design, môžu byť použité vo voľnej prírode s 3 pobočky, vhodné pre prežitie v prírode.

4、Položku Veľkosť: dĺžka Reťazca o 70.5 cm, nastaviteľná dĺžka, záťaž do 90 kg, S-tvarované háčik môžete zavesiť hrnce, kotlíky, pohodlné na používanie.

5、Ľahko sa prenáša: Prenosné úložisko, s mliekom taška, ľahko prenosný, vhodný na párty, grilovanie, varenie a vonkajšie kempovanie.

1.Silné a Odolné: Vyrobené z nerezovej ocele, silná a odolná.

2.Nastaviteľná Výška: Jednoduchá inštalácia, nastaviteľná výška, protišmykové, hygienické, jednoduché ovládanie, multi-účel, variť vodu a varíme.

3.3-jamkové Dizajn: 3-jamkové design, môžu byť použité vo voľnej prírode s 3 pobočky, vhodné pre prežitie v prírode.

4.Položka Veľkosť: dĺžka Reťazca o 70.5 cm, nastaviteľná dĺžka, záťaž do 90 kg, S-tvarované háčik môžete zavesiť hrnce, kotlíky, pohodlné na používanie.

5.Ľahko sa prenáša: Prenosné úložisko, s mliekom taška, ľahko prenosný, vhodný na párty, grilovanie, varenie a vonkajšie kempovanie.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: ako je znázornené

Balenie Zoznam:

1*Nerezový Disk

2*Háčik

1*Matica

1*Nerezové Reťaze

1*Skladovanie Taška

Štítky: BBQ, statív, statív gril elektrický, gril statív, bushcraft firesteel, barbequ, bbq gril pre vonkajšie, tábor pece, gril rack, remates vonkajšie.

  • Jednorazové: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie: NIE je Súčasťou

Súvisiace produkty