Batérie Kryt Vodotesný IP68 DIY Zástrčky a Zásuvky Čierna Bývanie Elektrické Projektu Box Prípade M07 90*45mm
Batérie Kryt Vodotesný IP68 DIY Zástrčky a Zásuvky Čierna Bývanie Elektrické Projektu Box Prípade M07 90*45mm
Sku: g167271
(2 Recenzie)
Novinka

€4.40

Popis:

Batérie Kryt Vodotesný IP68 DIY Zástrčky a Zásuvky Čierna Bývanie Elektrické Projektu Box Prípade Upozornenie: kryte si objednať ktoré nemá výrez / logo alebo akýkoľvek prispôsobenie, sandblast alebo kartáčovaný krytu a farbu ochranný plastový kryt budú odoslané prostredníctvom náhodné,ak potrebujete všetky prispôsobenia,kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. Popis:

Má lepšie chareacteristics pre vodotesné a tesnenia s jedno-kus silica gel tesniaci krúžok.Hliníkové Lisované Shell,s Die-odlievanie koniec panely.Nerezová oceľ Skrutky; Dobré tesnenie skrutky dizajn, vodotesné sadzbu až IP68;

Vhodné pre podvodné detekcie a vonkajšie monitorovacích zariadení.

Voliteľné osadenie špecifikácie,dĺžka môže byť prispôsobené Funkcie: 1.lntegrated silikónový tesniaci krúžok 2.Dĺžka prispôsobenie 3.Hliníkové Lisované Shell,s Die-odlievanie koniec panely 4.Dobré tesnenie skrutky dizajn,vodotesné sadzbu až IP68 5.Otvorov, rezanie a frézovanie na mieru 6.Sa vzťahujú na Železničnej prepravy,podvodná detekcie,vonkajší monitorovacích zariadení Špecifikácie:

Meterial:Hliníková Zliatina

Farba:Strieborná/čierna

Veľkosť:90*45 * 10 0 mm

90*45 * 12 0 mm

90*45 * 150mm

90*45 * 18 0 mm

90*45 * 20 0 mm

Yonggu Šachte bola založená v roku 2004, 5000 metrov štvorcových plochy v foshan oddelenie s 14 výrobnej linky .máme Profesionálne inžinier tím ,CNC Frézovacie Centrum , CNC dierovanie Centrum , Vŕtanie Centrum,Rezbárstvo stroj,brúsky ,dokončiť liečbu dealling riadky a logo tlače stroj . Sme profesionálny hliníkový plášť manufaktúry . Existuje mnoho CNC obrábacie centrá, CNC frézovanie, dierovanie, vŕtanie, brúsenie stroj, sandblasting stroj a iné pokročilé zariadenia na spracovanie. Špecializuje sa na výrobu hliníka, hliníkové šasi, hliníkové prepnúť panel, DIY šasi zosilňovač panel, výrobky sú široko používané nástroje, elektrické, telekomunikačné, rozhlasové a televízne vysielanie, zdravotnícke zariadenia, siete, hotely, vojenské zásoby.

Naše výrobky sú široko používať pre prístroje, elektrické,telekomunikačné, rozhlasové a televízne vysielanie, zdravotnícke zariadenia,siete, hotel a vojenské dodávky.

Ponúkli sme prispôsobené služby pre premenlivé šírka, výška, dĺžka, projektovanie služby pre vonkajší povrch, štruktúry a CMF, ktoré pomáhajú, aby bolo dobré a módny štýl. S pokročilým na mieste a riadenie informácií, ktoré sú v súlade s dokončenie procesu pre frézovanie a rezanie, by sme mohli spĺňať prísnejšie požiadavky na výrobu a dokončovacie práce pre šachty.

Štítky: telefón nepremokavé, hliníkový rámček projektu, konektor ip68, externé šachty kovov, profesionálna elektronika krytu, liate hliníkové elektrické boxy, coolcam zásuvky, nepremokavé pcb hliníková konštrukcia, szomk led krytu, hliníkový rámček krytu.

  • CNC Obrábanie, Alebo Nie: CNC obrábanie
  • Micro Opracovanie Alebo Nie: Micro Obrábanie
  • Druh: Vŕtanie, Lept / Chemické Obrábanie, Laserové Obrábanie, Frézovanie
  • osadenie dĺžka: 100L\120 L\150L\180L\200L
  • Hodnotenia IP: IP67/68
  • Funkcia: Nepremokavé
  • Kreslenie Formát: dwg,dxf,step,iges,pdf,jpg,ai,cdr
  • Číslo Modelu: M07
  • Materiál: Hliník
  • Povrchová Úprava: Štetcom, sandblast, anodize, silk-sieťotlač
  • farba: Čierna/Strieborná
  • Názov produktu: vlastné krytu
  • OEM/ODM: prijať
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty