Vysoko Kvalitnej PU Kožené Pánske Opasky s Veľkou Kovovou Sponou SlipKnot Double Eagle Cinturones Para Hombre Cintura Uomo Príslušenstvo
Vysoko Kvalitnej PU Kožené Pánske Opasky s Veľkou Kovovou Sponou SlipKnot Double Eagle Cinturones Para Hombre Cintura Uomo Príslušenstvo
Sku: g167298
(0 Recenzie)
Novinka

€11.82

Popis:

Vysoko Kvalitnej PU Kožené Pánske Opasky s Veľkou Kovovou Sponou SlipKnot Double Eagle Cinturones Para Hombre Cintura Uomo Príslušenstvo

Šírka pásu: 3.8 cm Pás Dĺžka: 90 - 130 cm (Môže byť rozdelené na menšie veľkosti ) Pracka, Šírka: 7 cm Pracky Dĺžka: 9 cm Pás Materiál: PU Kožené Pracky, Materiál: Vysoko Kvalitnej Zliatiny Zinku

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie pred miesto a poriadok. Normálne tam je primerané meranie príspevok vo veľkosti. Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás.

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Sľubujeme, že sme skontrolovať tovar pred dodaním. Všetky naše ponuky sú podložené tým, 100% záruka spokojnosti, ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní, môžete ho vrátiť vec na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Pred odoslaním nám späť položka, prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie vrátiť & exchange pokyn. Vrátime vám všetky svoje peniaze, s výnimkou prepravných a manipulačných poplatkov po prijatí vášho vrátenie tovaru.

Položky sú dodávané len po prijatí platby. Ponúkame EMS, DHL, FedEx, TNT a Čína Príspevok Air Mail pre doručenie. Doprava zdarma: doprava Zadarmo na výber krajín. Prosím, skontrolujte Poštovné a Balenie zoznam pre detaily. Dodacia lehota: EMS, DHL, FedEx a TNT express lodnej dopravy obvykle trvá 3-7 pracovných dní) závisí od konkrétnej krajiny doručené. Čína Príspevok Air Mail doprava zvyčajne trvá 15-25 pracovné dni, aby sa dospelo. Niekedy pre colné alebo počasie probem, bude oneskorené o niekoľko dní. To môže byť až 30-45days . Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. Prosím, pozrite sa na svoju ADRESU opatrne pri spracovaní objednávky. Vzhľadom na zaistenie dôvodov nie je povolené adresu zmeniť prostredníctvom e-mailu. Telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodanie. S cieľom zabezpečiť dostanete vašu objednávku bez dane pri dovoze, budeme deklarovať menej hodnota parcely vyhnúť sa vysokým daniam, keď dostanete tovar. Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť. Platobné Metódy Chránené Escrow:

Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. Vďaka. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť problémy.

Štítky: cnc pásky, kožený pás vrecká gotický, spona na opasok, bunda ma1, novinka mužov, doplnky, pás kože mužov, opasok gucci, maska slipknot, pás pre mužov nylon, pás canva.

  • Číslo Modelu: BK009
  • Šírka Pásu: 3.8 cm
  • Pásy Materiálu: PU
  • Názov Značky: CHICCHERRY
  • Spony Šírka: 7 cm
  • Pohlavie: MUŽI
  • Položka Druh: Pásy
  • Štýl: Novinka
  • Vzor Typ: Pevné
  • Spony Dĺžky: 9 cm
  • Oddelenie Meno: Dospelý

Súvisiace produkty