Mini Ihrisko Na Plážový Volejbal Spike Gule Hra Vonkajšie Športové Tím Trávnik Fitness Vybavenia Čistý S 3 Lopty Volejbal Net
Mini Ihrisko Na Plážový Volejbal Spike Gule Hra Vonkajšie Športové Tím Trávnik Fitness Vybavenia Čistý S 3 Lopty Volejbal Net
Sku: g167390
(0 Recenzie)
Novinka

€24.00 €36.37

Popis:

Hrať túto hru, stačí vám len 4 ľudia a niektoré otvorený priestor. Ľudia hrať na pláži, vo svojom dvore, pivnica, posilňovňa triedy a kdekoľvek vám to meno.Ideálny pre rodinné oslavy, pikniky, narodeniny, párty a každodenné dvore zábavy.

Funkcie:

Vhodné Príležitosti: Tímy už 3 hity odraziť alebo spike loptu do siete. Zábava pre rodinu a priateľov, na dvore, na pláži, cookouts, camping, a mnoho ďalších.

Hrať Kdekoľvek: Všetko, čo potrebujete, je 4 osoby a niektoré otvorený priestor. Ľudia hrať na pláži, vo svojom dvore, pivnica, posilňovňa triedy a kdekoľvek vám to meno.

Užite si Zábavu: Zábava pre všetky vekové kategórie a úrovne. Hrali sme s 5 rokov na 65 rokov. Dokonca aj tehotné mamičky.

Ľahko brať na seba a balenie hore.

Balenie Zahrnuté: Zahŕňa všetky sady kolo net hry, štandard 3 gule, prepravný vak a hrá pokyn.

Vyššia Kvalita Materiál: môžete hrať rovnakú spike gule a slammo loptu pravidlá. Je určený pre rovnaký fanúšikov, ale na vyššej kvality materiálu. Žiadna prestávka v rám ako tieto rámy nebude zlomiť aj spadnete na nete.

Špecifikácie:

Materiál: PVC

Čistý rozvíjajúce veľkosť(s nohami podporu): diamater: cca. 900 mm / 35.4 v, výška: cca. 200 mm / 7.9 v

Hmotnosť: 1250g / 2.76 lb

Veľkosť balenia: 545 * 225 * 100mm / 21.5 * 8.9 * 3.9 v

Hmotnosť balenia: 1500g / 3.31 lb

Zoznam Balíkov:

3 * Štandard Gule

1 * Prepravný Vak

1 * Čistý

5 * Oblúka Rúrky

5 * Držiak Nohy

1 * Nafukovacím Čerpadla

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

5. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: lopta volejbal, fit vybaviť, pe volejbal net, trávnik ľudia hry, umelý trávnik, vollyball gule, vinyl volejbal, volejbal, spike ball, dekor volleybal.

  • Číslo Modelu: Mini Ihrisko Na Plážový Volejbal Hra
  • Druh: Iné
  • Kategória: Plážový Volejbal
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty