1PCS V vysokú presnosť TH337 hazel psychrometer teplomer ortuť teplomera farma zvierat
1PCS V vysokú presnosť TH337 hazel psychrometer teplomer ortuť teplomera farma zvierat
Sku: g167416
(0 Recenzie)
Novinka

€5.09

Popis:

Náhodné farby! Balenie: 10 / box, 80 / box.

PS: v Krajinách ukazovateľ typ teplota a vlhkosť meter kategória výrobkov nebol vydaný CMC osvedčenie, tak mieste a č CMC známky. Fotografie nie sú aktualizované, prosím, uvedomte si to.

Fuzhou hazel a Fotoelektrické Technology Co., S.r.o. je Taiwan lieskových orieškov spoločnosti a Fuzhou Hsiung Feng Fotoelektrické Technology Co., Ltd., prostredníctvom vedy a techniky úspechy na oboch stranách Taiwan Straits rokovaní bude prispievať na spoločné telo. Naša spoločnosť sa zaväzuje vývoj a výroba teplota a vlhkosť meter súbor fotoelektrické integrácie produktov. Zo Spojených Štátov zaviesť pokročilé teplota, vlhkosť meter technológie a automatické výrobné linky, a zavedenie Japonský STAR a DAIWA presnosť počítač ovládanie automatické obrábacie nástroje na podporu. Má viac ako 10 professional developerov, vývoj a výrobu produktov požiadali o národný patent. Moje výrobky spoločnosti plesní a produkt štýl rozloženia, Taiwan lieskových orieškov a spoločného návrhu a výroby, hrať Taiwan koncepcia pojem, vytvárať produkty stali populárne v priemysle benchmark. Ako domáceho lídra, poskytovanie technickej podpory v Fuzhou sewfun Fotoelektrické Technology Co. ltd.. spoločnosť viac ako pred desiatimi rokmi, Čína má desiatky hodinky a hodiny, umenie a remeslá export enterprise dodanie teplota a vlhkosť a iné meteorologické nástroje a produkty, aby sa stali Spojené Štáty, WAL-MART, IKEA a iných známych medzinárodných podnikov určených dodávateľov.

Fuzhou hazel a Fotoelektrické Technology Co., S.r.o. na základe výhody oboch stranách troch spoločnostiach s "každý diely sú remesla" koncepcia výroby a snažil obrovské množstvo užívateľov s vysoko kvalitné produkty, vytvoriť elegantný a pohodlný život.

Štítky: witch hazel, rosný bod meter, teplota rosného bodu, aga ortuť teplomeru, digitálny psychrometer, hračka farmy príslušenstvo, mandľový krakovanie, kuracie teplomer, telo ortuť teplomeru, psychrometer teplomer.

  • Druh: Hospodárske Zvieratá
  • Materiál: Plastové
  • Názov Značky: ZSTPETFARM