CamaTech Hry pre Dospelých Trojuholník Sex Vankúš Klin Hubky Podložku Magic Cube rozkladacia Pohovka Kreslo Sedacia Erotické Nábytok Pre Sexuálnych Pozícií
CamaTech Hry pre Dospelých Trojuholník Sex Vankúš Klin Hubky Podložku Magic Cube rozkladacia Pohovka Kreslo Sedacia Erotické Nábytok Pre Sexuálnych Pozícií
Sku: g167520
(1 Recenzie)
Novinka

€28.73

Popis:

V záujme ochrany vášho súkromia,sľubujeme poslať svoje produkty v tajnej stav,obal bude box alebo čierne plastové vrece bez obrázky a slová o sexe.

Funkcie: Šikmého podstavec ideálny pre hlbšie preniknutie a lepší prístup pri dlhšom ústnom bez bolesti. Lady ho používať aj samostatne robiť self-zábava,aj užiť si veľa rozdiel pozícii so svoju spriaznenú dušu. Kryt je vymeniteľné a stroj umývateľné.

Špecifikácie: Materiál: PVC plyšové + Hubky, Farba: Červená ,Ružová ,Ružové,Fialové ,Hnedé(Možnosti) Veľkosť: 47 * 16 * 33.5 CM (18.5 * 6.3 * 13.19 v)

Package Zahrnuté: 1x Trojuholník Hubky Vankúše

12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

Všetky položky, ktoré budú odoslané do 1-3 pracovných dní po platbe je overená. Vykonajte potvrdenie Adresu a Telefónne Číslo, ktoré necháte na nás. Telefónne Číslo je veľmi dôležité pre post office mohol kontakt s vami na čas, tak prosím, láskavo pozrieť sa na to opatrne, aby sa zabránilo zbytočnej vadí a straty môžu priniesť vám. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). Môže meškanie vzhľadom na prísne zvyky a zlé počasie (dážď, povodeň, sneh).SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom Golstroj.sk správy, ak ste nedostali položky po 60 dní, budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 40 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development, Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami, Ďakujem vám veľmi pekne. Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc, prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém. Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky, prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné, vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť. Ak máte akékoľvek otázky, pls neváhajte a pošlite nám e-mail: Náš pracovný čas je 17:00-06:00 [Tichomorský Čas](Okrem nedele)

FAQ

Štítky: sex hračky, nafukovacie pouf stoličky, shengshou, sex swing, stolička vzťah, sex, rada pre rez, toughage dospelých, stolička sex, silikónové podložky kocka, vankúš sex.

  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Druh: Trojuholník Hubky Vankúše
  • Číslo Modelu: MA249
  • Nemravný Obrázok: No
  • Pohlavie: Ženy a Mužov, Páry
  • Položka Druh: Hry Pre Dospelých
  • Funkcia: Upraviť Sexe Postavenie
  • Názov Značky: camaTech
  • Materiál: PVC Plyšové + Hubky
  • farba: Červená, Ružová, Fialová, Hnedá(Možnosti)
  • Package: Diskrétny Balík
  • Veľkosť: 47 * 16 * 33.5CM (18.5 * 6.3 * 13.19in)

Súvisiace produkty