700 c hliníkovej zliatiny cestnej bike karbónová vidlica fixed gear cestnej bike vidlica FK-R815
700 c hliníkovej zliatiny cestnej bike karbónová vidlica fixed gear cestnej bike vidlica FK-R815
Sku: g167556
(1 Recenzie)
Novinka

€67.17

Popis:

700 c hliníkovej zliatiny cestnej bike karbónová vidlica fixed gear cestnej bike vidlica FK-R815

F AQ 1.Poskytujete OEM? Ponúkame zákazník maľovanie a vybudovať kompletné kolesá podľa priania zákazníka. Akékoľvek potreby,prosím, kontaktujte nás myslel Golstroj.sk alebo e-mailom. 2.Máte vzorky cenu? Môžete urobiť poriadok s obvyklej ceny,po 100 kusov budeme refound vzorky peniaze späť k vám. 3.Máte záruku? Máme 2 roky kvality guratee na rám,1 rok pre ostatné časti. v rámci záručnej doby,ak zistíte, neosobné poškodenia,prosím, kontaktujte nás, ak chcete zmeniť alebo opraviť v miestnych služby depertment.sme schopní vyriešiť problém za vás. 4.Ako sa zbaliť? Tovar bude chrániť aj s bublina taška alebo obal na prepravu. pls skontrolovať balík dobre a prihláste svoje meno na papier a odmietnuť package ak zistíte, že balík má zlomené. rozbité balík bude návrat späť k nám a pošleme nové pre vás. ale ak sa prihlásite rozbité balík a prijať to. ľutujeme, nemôžeme sa s tým vyrovnať, keď prijmete rozbité balíka. 5.Máte nejaké špeciálne ponuky? Venujeme ourself poskytnúť vynikajúce produkty s rozumnou cenou pre našich zákazníkov,ktorý export do celého Sveta,a starostlivosť o Zákazníka je ourtop prioritou,musíme dať našim zákazníkom najlepšie postoj a po-predajný servis.

Pozornosť Doprava môžete zvoliť aj iný spôsob dopravy, s rôznymi čas, aby prišiel potom, čo ho posielajú. Daň(Daň) Kupujúci musia byť zodpovedný za všetky dane(to je depond na kupujúceho krajín). Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby Zodpovedný za prepravné a domov. Spätná väzba spätná väzba je veľmi dôležité, vďaka opustiť 100% pozitívnu spätnú väzbu na nás. pls kontaktujte nás najprv, ak výrobky, ktoré má zlú kvalitu problém, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu, budeme sa nám najlepšie riešenie pre vás. ešte raz vďaka.

Štítky: fixed gear vintage vidlica, pevná vidlica, Karbónová, mtb sídlo pozastavenie, karbónová vidlica cesty, príbory nerez, fox zámok, ktm vidlica carbon, bicykel road kolesá, 700 c karbónové vidlice.

  • Veľkosť kolies: 700 C
  • Názov Značky: NAJVRCHNEJŠIE
  • Pozastavenie: No
  • Čepeľ Dĺžka: cca 370 mm
  • Číslo Modelu: FK-R815
  • Materiál: Hliníkové+carbon fiber
  • Použitie: Cestné Bicykle
  • Druh: Ragid vidlica
  • Vhodné Pre: V Brzdové