Selens Prenosné 5-v-1 24 Palcový 60 cm Rukoväť Kolo Reflektor Skladacie Multi Disk s púzdro Foto Štúdio
Selens Prenosné 5-v-1 24 Palcový 60 cm Rukoväť Kolo Reflektor Skladacie Multi Disk s púzdro Foto Štúdio
Sku: g167675
(1 Recenzie)
Novinka

€8.90 €14.84

Popis:

Funkcie:

Na Selens 5-v-1, Skladacie Reflektor je univerzálny v oblasti a v štúdiu, poskytuje tieň-odľahčovacia detail v predmete, pomocou k dispozícii, alebo štúdiové osvetlenie. To začína ako priesvitné biele disk -- ideálny pre zmäkčenie priame slnko, alebo osvetlenie bez difúzie. Pomocou odnímateľný obojstranný zips slipcover, aby odrážali svetlo do tieňa oblasti svojho predmetu. Váš výber farieb -- striebro, zlato, biele zlato/striebro mix -- bude určený podľa podmienok osvetlenia, a svoje osobné preferencie.

Bounce s bleskom nie je obmedzená len na budovách. Rôzne ľahký prenosný reflektory sú k dispozícii pre použitie vonku. Tieto sa viažu k Speedlite, alebo na stenu, a poskytuje mäkká, difúzne osvetlenie v ľubovoľnej polohe. Tieto prenosné reflektory môžu byť tiež použitý vo veľkých miestnostiach, kde je strop a steny sú príliš ďaleko, aby sa účinné, alebo sú maľované s silné odtiene, ktoré by pridať farba obsadenie snímky.

Tento Reflektor je vhodný na head-výstrely a malých stále-život nastavenia. To záhyby na 1/3 jeho otvorte veľkosť, a prichádza s skladovanie rukáv. Odporúčame nákup otočné rameno a stáť, držať disk, ak je to potrebné-najmä ak pracujete bez asistenta.

Package Vrátane

1 * Priesvitné Panel

1 * White&Black & Silver A Gold Kryt

1 * Vec

Štítky: box pre umelca, foto reflektor, Fotografie, umelec pero, fotografie reflektor, farba náčrt, godox reflektor, mazivo značky, zvládnuť fotografie, peacock akvarel.

  • Názov Značky: Selens
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: Kolo Reflektor
  • Package: Áno

Súvisiace produkty