Pre Ducati Monster 696 Monster 795 Monster821 Motocykel Predné & Zadné Koleso Vidlica Nápravy Jazdcov Spp Crash Chrániče
Pre Ducati Monster 696 Monster 795 Monster821 Motocykel Predné & Zadné Koleso Vidlica Nápravy Jazdcov Spp Crash Chrániče
Sku: g168057
(0 Recenzie)
Novinka

€36.41

Popis:

Informácie O Výrobku Motocykel Predné & Zadné Koleso Vidlica Nápravy Jazdcov Spp Crash Chrániče

*Funkcia:predná&zadná náprava pridať cenné ochranu pre vaše koleso počas kvapka,a približovanie dreva zastaviť.

Extrémne jednoduchá inštalácia s minimálnym nástroje.

*Stav: 100% Nové Aftermarket Produkt

*Materiál: Hliník

*Dostupné Farby: Black/ Gold/ Zelená/ Červená/ Modrá

(Upozornenie:Tam sú niektoré rozdiely medzi farbu výrobkov a farbu siete.)

*Množstvo: Jeden pár

*Obutie:

Pre Ducati Monster 696

Pre Ducati Monster 795

Pre Ducati Monster 821 ( Upozornenie: Prosím zanechať odkaz z vášho modelu, keď si objednáte.) * Položku Obrázky: (Upozornenie:Obrázky sú len pre referenčné rôzne modely sa má trochu rozdiel.) UPOZORNENIE: 1.Niektoré produkty sú univerzálny model, ak odkaz má mnoho modelov,prosím zanechať správu o váš model.

2. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správne a dodávky. Ak potrebujete zmeniť svoju adresu, prosím, zmeňte ho v Golstroj.sk prvý, alebo nás kontaktujte ako budete platiť.

3.Našich webových stránkach prezentuje produkt položky sú tak blízko skutočnú farbu, ale vziať inú svetlo anddisplay faktory, tam je určitá farba, prosím, odpusť nám.

4. Žiadny návod na inštaláciu,ak neviete, ako nainštalovať,prosím, opýtajte sa svojho miestneho garáž človeka, aby vám pomohol.

5 . Naša cena nezahŕňa Clo, Dane z Pridanej hodnoty, Colné Odbavenie poplatky a iné Poplatky. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/ nákup.

6. Kupujúci musí platiť vyššie poplatky v prípade, že došlo pre určité tovaru . Ak zásielku vráti späť k nám z dôvodu kupujúci odmietnuť platiť tie poplatky, nemali by sme poslať zásielku znovu, pokiaľ kupujúci splní tie poplatky a zaplatiť všetky návrat a opätovné náklady. Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane z tohto dôvodu.

7. Ak ste spokojní s našimi výrobkov a našich služieb, prosím, zanechajte nám päť hviezdičiek a pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie je otázka pre našich produktov nás môžete kontaktovať víza správy.

Štítky: fender monster 795, ktm zadnej nápravy jazdca, 1200 ducati monster, ttr50, 821 ducati monster, f800r nálepky, ducati olej tesnenie, ducati vidlica, monster 795 klapky, ducati monster.

  • Motobike, Aby: Pre Ducati
  • Položka Hmotnosť: 0.8kg
  • Položka Dĺžka: 0cm
  • Položka Šírka: 0cm
  • Položka Výška: 0cm
  • Názov Modelu: Predné a Zadné Nápravy Vidlica Kolieska Chránič Pád Jazdca
  • Množstvo: Jeden pár
  • farba: Čierna/Modrá/Gold/Zelená/Červená
  • Druh Materiálu: Hliník
  • Položka Druh: Pádu Ochrana
  • Názov Značky: AJJOE

Súvisiace produkty