Nový Vzduch Curler sušič na Vlasy Prílohu Curling Styling Krásy Nástroj sušič na Vlasy Kapucňou Vhodná pre väčšinu sušiče vlasov
Nový Vzduch Curler sušič na Vlasy Prílohu Curling Styling Krásy Nástroj sušič na Vlasy Kapucňou Vhodná pre väčšinu sušiče vlasov
Sku: g168383
(1 Recenzie)
Novinka

€3.83

Popis:

Nový Vzduch Curler sušič na Vlasy Prílohu Curling Styling Krásy Nástroj sušič na Vlasy Kapucňou Vhodná pre väčšinu sušiče vlasov

Popis položky:

Vytvoriť krásne, plné, skákacie kučery, v druhom so Vzduchom Curler. Vzduch Curler, ako je vidieť

na TV, zdarma vaše vlasy ako tornádo na suché a lokne vaše vlasy v priebehu niekoľkých sekúnd. Vzduch je Curler

jednoduché použitie a zdravšie pre vaše vlasy ako kulmy alebo horúce valčeky, ktoré môžu horieť

vlasy. Vzduch Curler je ako so sušičom na vlasy a curler v jednom! Točiť hlavu plnú kučery

v len pár sekúnd.

Package Zahrnuté:

1 x sušič na Vlasy Prílohu Curling Styling Krásy Nástroj

Doprava

Položky sú dodávané z Číny pomocou leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 39 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iné faktory, môže to trvá až do 60 pracovných dní. Ak sa rozhodnete, DHL, UPS, FedEx, Aramex Doprava, niektoré adresy bude generovať dodatočné diaľkové príplatky. Budeme vás informovať o platbu pred zásielky. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

O Daňové Podrobnosti

Kupujúci je zodpovedný za poplatky účtované jeho/jej krajiny. Ak potrebujete každý doklad alebo faktúru na vzdialenosť, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 60 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Záruka

Všetky výrobky boli označené a balené v dobrom stave pred odoslaním. V prípade, že položka je poškodená, informujte nás prosím do 30 dní od doručenia, sme sa nahradí novým. Žiadne Náhrady sú ponúkané. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov a budeme platiť náklady na odoslať.

Spätná väzba

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Veľmi Dôležité

1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek.

2. Keď máte akýkoľvek problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás a získajte riešenie. Musíme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: hoodi, krimpovacie vlasy, vlasy klobúk, prenosné salon kapota vlasov, difúzor sušič na vlasy kapucňou, aut vlasy curler, curler vlasy, airwrap dyson, kapoty vlasov, relex.

  • Číslo Modelu: 212
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Položka Druh: Difúzor
  • Materiál: ABS

Súvisiace produkty