5 Lamiel Krb Ventilátor Eco Friendly Tepla Powered Sporák Ventilátor pre Denník Drevo Horák Krb Tichý Ventilátor Efektívna Distribúcia Tepla
5 Lamiel Krb Ventilátor Eco Friendly Tepla Powered Sporák Ventilátor pre Denník Drevo Horák Krb Tichý Ventilátor Efektívna Distribúcia Tepla
Sku: g168612
(5 Recenzie)
Novinka

€22.88 €33.16

Popis:

5 Lamiel Krb Ventilátor Eco Friendly Tepla Powered Sporák Ventilátor pre Dreva Denník Horák Krb Tichý Ventilátor Efektívna Distribúcia Tepla

Teplé Tipy:

1:Máme Veľa na sklade na tejto položky sa budú posielať v rámci 48hours po úhrade

2:podporujeme väčšinu CSV Drop shipping/veľkoobchodné objednávky,kontaktujte nás a získajte VIP cenu

3:Loď Zo Zámoria Sklade, dodacia lehota:

USA/Francúzsko(3-12days),UK/DE(3-8days),Španielsko/čr/Taliansko/Poľsko/Rakúsko (6-15days),

s sledovacie číslo a aktualizované informácie (Nemecko, veľká BRITÁNIA, môžete vybrať Francúzsko sklade)

ak máte akýkoľvek problém,stačí, neváhajte a kontaktujte nás,vďaka

Špecifikácia:

Materiál: hliníková zliatina

Farba: Čierna

Listy: 5 listy

Veľkosť produktu: dĺžka 10.3 cm šírka: 7,5 cm výška: 19.2 cm

Kotúč priemer: 18 CM

Funkcia:

1.Automatický štart: rýchlejšie, väčší objem vzduchu. Termodynamickej sporák ventilátor je určený pre cirkuláciu teplého vzduchu vyrába drevené uhlie/alebo kachle na pelety, s normálne povrchová teplota 80°C do 400°C.

2.Ochrana životného prostredia a self-powered: Na thermoelectric modul chová ako malý generátor na pohon motora ventilátora. Žiadne batérie alebo elektriny nie je potrebná! Zlepšenie obehu horúceho vzduchu môže priniesť väčší komfort a používanie sporáka na drevo je znížená o 28%.

3.Bezpečnosť dizajn: pec podpora je ošetrené eloxovaný hliník, a to môže vydržať vysoké teploty až 752°F (400°C). Nebude deformovať alebo discolor aj po práci na vysoké teploty na dlhú dobu.

4.Dlhšia životnosť: fanúšikovská základňa je vybavená bimetalického bezpečnostné zariadenie. Ak povrchová teplota presahuje 350°C, prístroj bude jemne nadvihnite predný ventilátor na ochranu TEG a motor.

5.Ventilátor pracovný princíp: termodynamickej krb ventilátor používa thermoelectric technológia konverzie rozdiel teplôt na elektrickú energiu. Tam je jedinečná thermoelectric modul v stredu ventilátora. Pri kúrení, modul vytvára teplé a studené povrchy a tepla vedenie list toky do modulu a elektrickú energiu na prevádzku ventilátora.

Package Vrátane:

5-kotúč hliníkový tepelný výkon krbových ventilátor*1

Príručka *1

Štítky: eko, Eco friendly, vonkajšie sporák, ventilátor pre výpočet, ul varenie, plavidlá dreva, kameň, drevo, kachle, r dreva, 4 tepla powered sporák ventilátor, 120mm chladič.

  • Prúdenie vzduchu: 180-210
  • Materiál: Hliník
  • Funkcie 1: Eko Drevo, Kachle Fanúšikov
  • Druh: Sporák Ventilátor
  • Funkcie 2: Tepelné Hnacie Sporák Ventilátor
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Veľkosť: 8.8 x 7.1
  • Číslo Modelu: Krb ventilátor
  • farba: čierna

Súvisiace produkty