Odtlačkov prstov heslo zámok elektronický zámok telo 6068 anti-theft dverí zamky telo 5V motor spojka 12V elektromagnet spojka
Odtlačkov prstov heslo zámok elektronický zámok telo 6068 anti-theft dverí zamky telo 5V motor spojka 12V elektromagnet spojka
Sku: g168658
(1 Recenzie)
Novinka

€21.27 €23.11

Popis:

Model 1: 240*24 motorové Model 2: 240*30 motor Model 3: 240*24 elektromagnet Model 4: 240*30 elektromagnet * Elektronický zámok telo otvorenie signálu: (sú Tam dva druhy metód kontroly mikro motora alebo elektromagnet) 1. Motorové ovládanie: DC4--6V, aktuálne o 100mA, napájacie napätie 0,4 sekundy, počkajte 5 sekúnd, potom spätné napätie 0,4 sekundy, tento signál je na ovládanie vnútornej rotácie alebo zadnej strane malých motorových pozitívne zámok zámok vnútorná spojka uzatvorenie mimo rukoväť môže byť stlačené otvoriť dvere. Na zadnej strane spojka je oddelená a tlak je voľnobehu, a dvere sa nedajú otvoriť. 2. Elektromagnet ovládanie: DC12V, aktuálne o 1,5 A, vo všeobecnosti energiu na 5 sekúnd, elektromagnet je priťahovaná, aby zámok telo spojka zatvorené, vonkajšia rukoväť môže byť stlačené otvoriť dvere, zvyčajne bez elektriny, tlak je voľnobehu, nepodarilo sa otvoriť dvere (power off dvere ). (Elektromagnet by nemala byť pod napätím na viac ako 10 sekúnd, inak elektromagnet budú spaľované) * S odtlačkov prstov zámok, IC karty lock, ochrana heslom, riadenie prístupu, atď., vhodný pre inštaláciu do bezpečnostné dvere. * Vonkajšie otváranie: 2 spôsoby, otvorené dvere, signál alebo mechanické režim (alternatívne) * Zamknuté: je zamknuté dvere sa automaticky, keď sú dvere zatvorené, rukoväť je vyvýšené, a obloha a hlavný jazyk sú zamknuté v rovnakom čase. * Vstup a výstup skrutky sú vykonané rukoväte na panel. A. Zvyčajne stlačte rukoväť na voľnobehu; Dať riadiaci signál, stlačte rukoväť na otvorenie dverí, obnoviť po niekoľkých sekúnd, a rukoväť je voľnobehu. B. Použiť mechanický kľúč, rovnako ako normálne bezpečnostné dvere C. Ísť dovnútra: Otočte rukoväť priamo, a otvorte hlavné jazyk\ šikmé jazyk v rovnakom čase. * Bočné pásy a päť zámok jazyky zámok telo sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, a pásy veľkosť je 240*24 mm alebo 240*30 mm, kolo zamykanie jazyk, priemer 14 mm. * Elektronický zámok telo môže byť upravená kupujúci, a to ako vo vnútri, tak aj mimo neho. * Štandardné 6068 zámok tela, centrum vzdialenosť 68mm, dverí 60 mm rozpätie Real shot zámku tela (rôznych výrobných šarží, farba a miestne bude trochu líšiť)

Bočné pásy (sprievodca edge) 240*30 mm a 240*24 mm kontrast fotografie, horný zámok telo je 240*30 nasledovné úpravy príklady vľavo a vpravo vo vnútri a mimo elektronický zámok tela. Vnútorné a vonkajšie otváranie smerom nastavenie: Vložte skrutkovač do okrúhleho otvoru za šikmé jazyk, účinnosti šikmé jazyk von a otočte šikmé jazyk 180 stupňov ak sa chcete vrátiť na miesto. Nastaviť smer vľavo a vpravo dvere: Skrutku skrutkovačom z okrúhleho otvoru a zaskrutkujte skrutku od zadnej strane zámok tela.

Požiadavky na zodpovedajúce panel rukoväte sú nasledovné:

Štítky: 5v zámok, odtlačkov prstov zámok nepremokavé, elektrická spojka 24v, blokovanie motora, magnetická spojka 12v, 5v motor s výstroj, electr motora, spojka elektromotora, 150 skúter, Žehlička Doplnok.

  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • Číslo Modelu: -
  • Typ Výstupu: -