Montessori Home Edition Zmyslové Hračky, Papier Ružový Veža A Ružová Karty Raného Vzdelávania Učebné Materiály Detí K1086Y
Montessori Home Edition Zmyslové Hračky, Papier Ružový Veža A Ružová Karty Raného Vzdelávania Učebné Materiály Detí K1086Y
Sku: g16878
(1 Recenzie)
Novinka

€30.10 €50.17

Popis:

Popis Výrobku:

Značka:MEROCO

Materiál:Drevo

Kategória:Ako na obrázku

Poznámka: Prosím, nechajte 2-3 chyby spôsobené manuálnym merania; položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača alebo telefónu na obrazovke keďže monitory nie sú kalibráciu isté, dúfam, že sa vám môže pochopiť, farebný rozdiel.

Ružová Veža vyzýva dieťa skúsenosti rozmery, dôsledkom poruchy, a pomáha k zlepšeniu koordinácie, koncentrácie, nezávislosť a riešenie problémov, zručnosti prostredníctvom pozorovania.

Platby

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney a bankový prevod.

Doprava

1. Prosím, uistite sa, že ste použiť úplný názov, správnu adresu a telefónne číslo, len pre prepravné účely. (Medzinárodné dodávky požadované vaše znamenie tak sme sa vyžaduje vaše telefónne číslo a sľub nezdieĺajte žiadne údaje s treťou stranou)nie Sme zodpovední za neúspešné doručenie spôsobené tým, že klient nemá poskytovať správne informácie príjemcu keď mieste objednávky.

2. Ponúkame doručenie zdarma pre viaceré krajiny a regióny podľa rôznych doprava. Ak chcete vybrať iné prepravné, oznámte nám to a my vám vypočítať dodatočné prepravné náklady.

3. Objednávky sa odosielame do 3 pracovných dní po zaplatení. Normálne svoj balík by mal prísť do 12 až 38 dní, avšak môže to trvať aj dlhšie pre zlé počasie, obsadené, sezóny atď. Nájdete Dotaz sledovacie číslo na objednávku, alebo Nás Kontaktujte.

4. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane.

Vrátenie A Vrátenie Peňazí

Spätná väzba

1. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby.

2. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Budeme sa snažiť poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis. Komunikácia je často kľúčom k vyriešeniu problémov.

Žiadne Vyšetrovanie, pls, neváhajte a kontaktujte nás, naši bude odpovedať do 12-24 hodín najviac.

Štítky: montessori vzdelávacích drevené hračky, drevené hračky, blok dúha, japonsko ružová, dieťa montessori, montessori ružová veža, senzorické hračka, dotyk hračka, fidget hračka, veľké montessori vzdelávacích drevené hračky.

  • Tému: Zvieratá & Príroda
  • Certifikácia: Čína certifikované (3C)
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Číslo Modelu: MS0009
  • Upozornenie: Nemusíte prehltnúť

Súvisiace produkty