Riešenie Desivé Tabu 3 Jamie Daws ,kúzelnícke Triky
Riešenie Desivé Tabu 3 Jamie Daws ,kúzelnícke Triky
Sku: g168826
(0 Recenzie)
Novinka

€4.99 €5.87

Popis:

V roku 1994, zvláštne výskyt v Mooresville, Alabama, úschovňa polícia ponúka dumbfounded a opustili obyvatelia tejto quiet town " tu je skamenená čižma, v čom bol povolaný, "Tajomstvo Clown Killer". V prípade, znovu otvorený v roku 2004, na výročie vraždy – stále doľava kamene na kameni a dvere, neotvorené. 13 všetci ľudia strieľal presne rovnakým spôsobom, bez spôsob, ako do miestnosti a žiadny spôsob, ako von z miestnosti. Bol jedným z klaunov sa zistilo, že deň? Je stále na úteku? Bude mu ukázať svoju tvár na seance?

Vitajte na rok tri "Boj proti Desivé Tabu' – Rok Klaun. Tento rok, sa veci desivé, ako sme sa preskúmať 'Na seance'. Použitie niektoré z techník používaných v predchádzajúcich dvoch kurzov plus veľa nových nápadov, ktoré budeme držať veľmi zvláštne žiť seance, ako žiadny iný. Non posádky, co-hosts alebo publikum členovia boli informovaní o tom, čo sa bude diať.

To je celý zákon sa môžete dať dohromady a začať robiť hneď. Sme diskutovali budovy štandardky, ktorá sa zaoberá pre-seance, tmavé seance a budovy v účinkov. Budeme hovoriť o tom, všetko, čo toku a pomocou mágie na potvrdenie duchovia sú naozaj v miestnosti. Nakoniec, budeme diskutovať o tom, ako niektoré účinky v seance môžu byť použité ako samostatné kusy. Tiež dozviete, ako nastaviť jedinečný duch bridlicové tabuľky, ktoré môžu byť vyšetrený pred, divákov miesto tvárou v tvár, môže byť aktivovaná tajne v rukách diváka a môže byť preskúmané po bez účinkujúci, ktorí potrebujú mať všetko preč, alebo prepnúť na nič. Spomenul som, môžu byť vyrobené s vecami, ktoré nájdete v miestnej libra/dolár obchod a pár doplnkov, ktoré sú veľmi lacné!

Nakoniec, tento rok sme sa pripojil legende, ktorá je Terry Tyson! Po 35 roku, v podnikateľskom svete, Terry sa vrátil k svojej prvej láske mágie, elementary meditation a séance výkon. Jeho tajomstvo umelec účinky a eseje, ktoré sa objavili v Séance Časopis, Nové Aktivácie, MAGICK, Veľká Kniha a Väčšie Knihy, Miláčik, na meno málo. Za posledných niekoľko rokov Terry je častým rečník, workshop facilitátor, konzultant a firemné zabávač. On je známy pre tkanie čítanie myšlienok a mágie, do jeho prednášky na ilustráciu presvedčivé správu bodov. Terry je členom Psychické Zabávači Združenia a naposledy Britskej Spoločnosti Tajomstvo Účinkujúcich.

Terry bude zdieľať svoje myšlienky na Fľašu, Kyvadlá, Ducha Zvony, Animácie Objektov, Ducha Správy a Seance Štruktúry ako aj chipping a že jeho perly tmavé múdrosť v celom priebehu!

Toto je naozaj samozrejme nechcete nechať ujsť!

Uvidíme vás na Seance!

Vážení nových a starých zákazníkov, všetky naše produkty sú na sklade a budú zaslané do 24 hodín.Prosím, neváhajte kúpiť.Mám viac ako 30 000 výrobkov.Zobrazujeme iba niektoré výrobky.Ak nemôžete nájsť produkt, ktorý potrebujete, prosím, napíšte mi a ja vám pomôžem.Prosím, majte mojom obchode za nižšiu cenu a služby.

Štítky: vianočný záves dverí, fl studio, vianočné svietidlo so snehom, germánium masáž, tvár navi germánium, steinberg, vst, tabu, germánium valček, tvár massag.

  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Je Návod Súčasťou: Áno
  • Druh: Pestrá Prop
  • Veľkosť: Other
  • Upozornenie: Žiadne triky, žiadne rekvizity
  • Pohlavie: Unisex
  • Výkon Formulár: Close-up Magic
  • Funkcie: Etapa
  • Materiál: Papier
  • Pôvod: CN(Pôvodu)