SHENHONG 8 Otvorom Špirály Flower Tortu Formy Silikónové Formy Na Pečenie Plesne Pečenie Čokoláda Nástroje Pečivo Pan Cake Decoration
SHENHONG 8 Otvorom Špirály Flower Tortu Formy Silikónové Formy Na Pečenie Plesne Pečenie Čokoláda Nástroje Pečivo Pan Cake Decoration
Sku: g169053
(0 Recenzie)
Novinka

€7.10 €12.04

Popis:

SHENHONG 8 Otvorom Špirály Flower Tortu Formy Silikónové Formy Na Pečenie Plesne Pečenie Čokoláda Nástroje Pečivo Pan Cake Decoration

Farba: Biela

Veľkosť:Zobraziť Obrázky

Package vrátane:1* Tortu Formy

Formy sa vyznačuje jeho extrémnu všestrannosť, je vhodný pre použitie v rúre, v chladničke a v výbuch chladenie

a odoláva teplotám v rozmedzí od -60 ° C do + 230 ° C.

Na elastictà a pružnosti materiálu, okrem toho, bezpečne umožňujú ohyb formy tak, aby zaberal príliš veľa miesta.

Umývačka riadu a garantované pre časté používanie, výrobok kombinuje majstrovsky pohodlie, dizajn a kvalita.

Naša spoločnosť má 12 rokov skúseností v oblasti výroby silikónových výrobky,

hlavné produkty: silikónové tortu formy, formy ľadu, čokoláda, formy, mydlo plesní všetky druhy potravín triedy silikónové gumy plesne, a všetky druhy silikónové kuchynský riad, denné potreby.

Náš duch zákazníka prvý, bezúhonnosť orientovaného konceptu, hromadenie veľa domácich a zahraničných zákazníkov na kvalitu, výrobky sú vyvážané do celého sveta.

Čistá tekutina silica gel, netoxický a bez chuti, bezpečné a hygienické, jeho dobrá tepelná vodivosť, aby sa zabezpečilo najlepšie vplyv na varenie a pečenie.

Non-stick silikónové formy uvoľnenia sú mimoriadne ľahké, jednoduché, hladké, takmer dokonalý

Po pečenie, plech, v pohode za 10 minút a potom uvoľnite, lepší efekt.

Silikónové formy pomocou okolitá teplota je 60 DEG C ~: 230 DEG C môžu byť používané v mikrovlnnej rúre, gril, kúrenie doska, tiež môže byť zmrazené v chladničke, mrazničke

Vytvoriť efektné bundt torta predviesť svoju rodinu a priateľov, vďaka tejto unikátnej formy. tento všestranný tortu formy funkcie špirála dizajn, ktorý ponúka non-stick povrch pre jednoduchú tortu odstránenie.

Vytvoriť efektné bundt torta predviesť svoju rodinu a priateľov, vďaka tejto unikátnej formy. Vyrobené z jasne červený silikón, tento všestranný tortu formy funkcie špirála dizajn, ktorý ponúka non-stick povrch pre jednoduchú tortu odstránenie.

Prestať obávať o sticky pan ničí bundt torta majstrovské dielo, s týmto kremíka formy. Bezpečné, flexibilné kremíka rozvádza teplo rovnomerne, aj, vynikajúce na pečenie výsledky. Ak sa odstráni z rúry na pečenie, panvice rýchlo ochladzuje a hotové koláče môže byť vyskočila ľahko a rýchlo bez rozpadajúci alebo popraskanie pokoţky. Táto škvrna - a zápachu odolný riad je top-rack v umývačke riadu-bezpečné pre jednoduché, pohodlné starostlivosti.

Štítky: 3d forma, tortu formy s otvorom, Dezert, veľké kremíka tortu formy na torty, otvor kremíka plesní, silicon plesne candy, pre mousse plesní, dezert plesne, 3d tortu formy, mousse tvar.

  • Názov Značky: SHENHONG
  • Tortu Nástroje Typ: Formy
  • Nemravný Obrázok: No
  • Certifikácia: SGS
  • Materiál: Silikónové Formy Pan Cake
  • Druh: Tortu Nástroje
  • Funkcia: Aby Koláč,Chlieb,Mousse,Želé,Pripravené,čokoláda
  • Číslo Modelu: tortu formy
  • Príslušenstvo Zahrnuté: 1 Kus Formy Na Pečenie
  • So Sexuálnym Podtextom: No

Súvisiace produkty