3 KS Opakovane Snack Taška Nepremokavé Chlieb Sandwich Taška Puzdro pre Školy Camping Pracovnej cesty
3 KS Opakovane Snack Taška Nepremokavé Chlieb Sandwich Taška Puzdro pre Školy Camping Pracovnej cesty
Sku: g169564
(2 Recenzie)
Novinka

€3.04 €4.28

Popis:

Odrážky:

1、šetrné k Životnému Prostrediu a opakované použitie: na Rozdiel od papiera alebo jednorázové plasty, náš denný tašky môžete vyčistiť a použiť znovu a znovu, čo je dobré pre životné prostredie, zatiaľ čo šetrí vaše peniaze a udržať potraviny čerstvé.

2、dvojitá Vrstva Dizajn: vnútorná vrstva je vyrobená z bezpečnosti potravín, materiálu a bol testovaný. Je netoxický, bez ftalátov, č PVC, bez obsahu BPA, bez olova, bez ťažkých kovov, bez škodlivých nátery, môže významne zabezpečiť, že vaše potraviny sú bezpečné a zdravé. Vonkajšia vrstva je vyrobená z bavlnenej tkaniny.

3、Široké použitie: Vhodné pre práce, školy, výlety. Keď si pobaliť, sa budú používať ako denný taška pre deti na balenie ich sendviče pri práci a zabezpečiť, že vaše dieťa je energický počas cesty.

4、Jednoduché Čistenie: umývateľné v Umývačke riadu. Vak môže byť aj utrie a vyčistené, a to funkcie, mastnoty a odolný proti vlhkosti, takže čistenie je hračkou. Ideálne pre školské obedy, krátke výlety alebo kaviareň obedňajšej prestávky.

5、Baliareň Zahrnuté: zoznam obsahuje 3ks tašky veľkých, stredných a malých. A menej použitie plastového vrecka môže znížiť znečistenie životného prostredia a ochranu životného prostredia.

Špecifikácia :

Názov: 3ks Opakovane Snack Taška na Ochranu Životného prostredia Nepremokavé Chlieb Sandwich Taška

Materiál: bavlnené tkaniny s potravinami-bezpečné polyesteru, obloženie

Veľkosť(cca): veľké 22*20 cm/8.6*7.87 v, stredné 14*20 cm/5.5*7.87 v, malé 10.5*18 cm/4.1*7in

Váha: cca 60 g

Balenie: taška funkcie opp

Funkcie: najlepšou alternatívou na jednorazové plastové tašky

Balenie Zoznam:

Veľký Denný Taška*1

Stredný Denný Taška*1

Malé Občerstvenie Taška*1

Poznámky :

Keďže tieto tašky sú vyrobené z tkaniny, ktoré nie sú 100% utesnené, takže nie je vhodná na dlhodobé skladovanie zemiakové lupienky, popcorn, a sušienky. Prosím jesť do 1 hodiny.

Štítky: prispôsobený reuseable taška, taška mrazničky, nekonečnú cestu camping, maker sandwich, piknik súbor, vojenské potravín taška, klíčkov, lunchbox tepelnej, opakovane silikónové potravín taška veľká, veľké opakovane sandwich taška.

  • Feature2: Nepremokavé Chlieb Sandwich Taška
  • Názov: Denný Taška
  • Názov Značky: PROKTH
  • Číslo Modelu: potraviny zabaliť taška
  • Feature1: Šetrné k životnému Prostrediu a je Opakovane použiteľný
  • Dorpshipping: Podpora
  • Materiál: Handričku

Súvisiace produkty