Chameleon Zelená Fialová Lesklý Konzoly Zadnú Dosku W/ JoyCon Radič Bývanie Shell W/ Plná Sada Tlačidiel pre Nintendo Prepínač
Chameleon Zelená Fialová Lesklý Konzoly Zadnú Dosku W/ JoyCon Radič Bývanie Shell W/ Plná Sada Tlačidiel pre Nintendo Prepínač
Sku: g169653
(3 Recenzie)
Novinka

€30.60

Popis:

Unavený vaše nudné staré šedá štandardné farby? Toto je spôsob, ako ísť! Veľkú možnosť úpravy pre HOBBY nadšencov s vypínačom. Prečítajte si Pred Nákupom: Prosím, nenechajte si nesprávne myslia, že sú Prepínač konzoly a Radosť-cons. V skutočnosti sú plné bývanie shell s plnou nastaviť tlačidlá pre NS Prepínač bez akýchkoľvek elektronických súčiastok. Konzoly, Joycon a iné časti, ktoré nie sú zahrnuté. Vyžaduje zákazníkov rozoberať Joycon a konzoly backplate nahradiť pôvodné Joycon kotlov, konzoly späť na bývanie a tlačidlá. Vyžaduje zákazníka s vlastnou elektronické inštalácie skúsenosti. Získať inštaláciu video návode na Youtube pri hľadaní "lcoRQyX-Ir8". Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa inštalácie, prosím, neváhajte a opýtajte sa nás. Prosím, na vedomie, že inštalácia tohto shell záruka vašej Prepínač. Inštalácia Tipy: Inštalácia obtiažnosť: Vysoká strávený Čas: 4 hodiny alebo viac Trpezlivosti potrebné: Vysoká Ísť pomaly. Skontrolujte každé spojenie. Udržať vaše skrutky organizované. Sledovať video na Youtube ako to urobiť, aj keď, pozastavenie a prehranie často. Keď ste reassembling Radosť-cons si musia byť vedomí, ako pevne ste uťahovanie skrutiek tak, že bude mať vplyv na to, ako vaše tlačidiel stlačte tlačidlo. Pri odstraňovaní Radosť-con vonkajšie skrutky, uistite sa, že používate Tri-krídlo skrutkovač. Dávajte pozor, aby sa vyzliekli, 4 vonkajšie trojuholník skrutky alebo nad utiahnite všetky skrutky. Existuje viacero veľmi jemné pásky káblov v Radosti-con, ktoré musia byť odstránené a reattached. Pomocou pinzety namiesto objemné prsty na všetky časy, pomoc so malé kúsky, ktoré budete mať presunúť na nové veci. Upozorňujeme, že ZR a ZL na Radosť-cons sú pružinou, takže buďte opatrní pri otváraní. Inštalácia konzoly späť-dosky je jednoduché. Jednoducho rozkladať pôvodnej späť na bývanie a stojan z Prepínač, potom ho nahradiť eXtremeRate zadná doska a stojan. Funkcia produktu: Úplne upgrade vašej Prepnúť do exkluzívnej a štýlovej úrovni. Vyrobené z odolného non-jedovaté ABS plastu. Chameleon lesklé žiarivé farby; Keď sa pozriete na vrchnej škrupiny z rôznych pohľadov, to bude vyzerať ako chameleón mení farbu zo zelenej na modrú až fialovú. Balenie Obsahuje: 1x Zadná doska pre NS Prepínač konzoly s Stojan 1x Vľavo Joycon bývanie s stredný zásobník 1x Právo Joycon hosing so stredným zásobník 1x L tlačidlo 1x tlačidlo R 1x A/B/X/Y tlačidlá 1x Smer tlačidiel, 2x SL tlačidiel, 2x SR tlačidlo 1x ZL tlačidlo 1x ZR tlačidlo 1x PH00 skrutkovač, 1x Y00 skrutkovač 55x Skrutky 6x Pramene 1x Lepidlo hubky pad 2x Reproduktor prachotesný net

Platba 1)akceptujeme Alipay. Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platby proces VIAZANÝ. 2)Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. 3)Ak sa nemôžete pozrite sa bezprostredne po aukcii zatvorte,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby. Poznámka: Ak ste sa rozhodli kúpiť túto položku,venujte prosím čo najskôr, ako môžete,takže môžeme loď, aby ste sa rýchlejšie.

Zásielky EMS:Dosiahnuť väčšinu krajín do 6 až 8 dní. DHL:Dosiahnuť väčšinu krajín v 4 až 5 dní. FEDEX:Dosiahnuť väčšinu krajín v priebehu 2 až 6 dní. Čína Príspevok:Dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 30 dní.

Záruka 12 mesiacov výroba je obmedzená záruka za chybné výrobky. Ak chcete poslať späť chybné výrobky,prosím najskôr kontaktujte nás a pošlite nám fotky alebo video,budeme diskutovať o spôsob, ako vyriešiť tento problém s vami. Prosím, pošlite vadný výrobkov v rámci záručnej prriod. Budeme uistite sa, že výrobky sú plne chránené v doručenie, keď obale a my sa budeme snažiť, aby sa zabránilo poškodeniu pri preprave.

Vrátenie Return 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú žiadne VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša po#. 3) vrátime vám PLNÚ WINNIGN cenovú PONUKU,po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene,PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4) Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: bluetooth nintendo prepínač, joycon prepínač, nintendo prepínač controlers, joycon, extremerate ps4, prípade joycon, radosť con nintendo prepínač, väzby nintendo, radosť con black shell, prípade nintendo prepínač.

  • Poznámka: Vreckové Konzoly & Joy-Con nie sú v cene!
  • Nintendo Model: NINTENDO PREPÍNAČ
  • Názov Značky: eXtremeRate
  • Číslo Modelu: Pre NS
  • Kompatibilné Značka/Model: Nintendo