900000 Flash IPL epilácia Laserom Epilátor Pre Ženy Trvalé Photoepilator Bezbolestná IpL Epilátor Laserové Odstránenie Chĺpkov Stroj
900000 Flash IPL epilácia Laserom Epilátor Pre Ženy Trvalé Photoepilator Bezbolestná IpL Epilátor Laserové Odstránenie Chĺpkov Stroj
Sku: g169670
(5 Recenzie)
Novinka

€10.36 €14.58

Popis:

IPL Depilator je Princíp

Princíp photonic odstránenie chĺpkov je použiť selektívne photopyrolysis patentované silné impulzný zdroj svetla irradiate normálnej pokožke bez poškodenia, preniknúť cez kožu priamo do koreňového vlasového folikulu a melanínu v suché vlasy a vlasový folikul je absorbovaná a premenená na tepelnú energiu, čím sa zvyšuje teplota vlasového folikulu. Keď teplota stúpa dosť vysoké na to, že folikul štruktúra je nezvratne poškodené, a poškodené vlasy a folikuly sú odstránené prostredníctvom prirodzený fyziologický proces, bez poškodenia okolitého tkaniva, čo vedie v bezbolestné odstraňovanie chĺpkov.

Vlasy Procesu Riadenia

V test pred použitím Dôrazne sa odporúča, ak chcete skontrolovať, pre nepriaznivé reakcie realizovaním kožný test 2 hodiny vopred vlasy demontáži. ● Text metóda: Na malej ploche kože na vnútornej strane hornej časti paže(mediálne). Z nízkej energie na vysokej energie aplikovať 1-2 krát na tom istom mieste. Po 2 hodiny, ak máte pocit, začervenanie, popáleniny, bodavá painor iné príznaky, poraďte sa s lekárom pred použitím znovu. Na mierne nepohodlie, použitie výrobku opäť na nižšej intenzity, nastavenie, owever ak nepohodlie pretrváva, poraďte sa s lekárom pred ďalším použitím.

Operačné Kroky

Čistenie flash okno, potom holiť chĺpky na vašom tele a čistej zostatkovej vlasy. Spustite zariadenie, vyberte si to najvhodnejšie úrovne intenzity na odstránenie chĺpkov. Po dokončiť odstránenie chĺpkov, mali by ste si v pohode pokožky pomocou Ľadovej vody alebo studený vlhký uterák. Môžete použiť toner pomôcť vašej pokožky udržať si vlhkosť po odstránenie chĺpkov. Návrhy, o intenzite prevádzky pre všetky typy pleti a rôznych častí tela, prosím pozrite si nižšie porovnanie tabuľka. Dôrazne sa navrhol nie ste istí, viackrát na rovnaké časti pokožky. Mali by ste flash menej ako dva krát po sebe iba na jednom mieste. Prevádzka frekvencia krát by mala byť znížená pri použití vysokej energetickej náročnosti úrovni. Poznámka: ● Pomocou pre 6-10 krát ako odstránenie chĺpkov cyklu. ● Použiť len raz za dva týždne až šesť krát. ● Použiť len raz za štyri týždne, keď sa pomocou 6-10 krát ● Ak ste nájsť nové tenké vlasy rastú po používať, obsluhovať len raz za 2-3 mesiace na toto miesto, a pokračovať v získavaní uspokojujúce výsledky. ● Ak chcete získať najlepšie výsledky, to je navrhol, že na oblasti hrubé vlasy môžete použiť viackrát v priebehu času. ● Použitie sa líšia od osoby k osobe, používa menej často, keď vlasy oblasti rastie malé množstvo, o 30%.

Intenzitu a Farbu Pleti Kontrast Tabuľka

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky(Niektoré skutočné fotografie) uvedené sú pre referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Otázky A Odpovede 1. Otázka: Keď sa loď objednávka? Odpoveď: budem odoslanie objednávok do 24 hodín ( o 48hours na víkend), kedy sa potvrdil platby. 2. Otázka: som nedostal môj príkaz na veľmi dlhý čas, čo by som mal robiť? A: Prosím, skúste volať alebo ísť požiadať vašu miestnu poštu, kde to tam s sledovania číslo, niekedy sa treba vyzdvihnúť. 3. Otázka: ja mám balík, ale to nie je to, čo som si objednal vo vnútri, čo mám robiť. A: Prosím, majte na balenie vrece a kontaktujte ma na prvý, ja vám odpoveď do 24 hodín(o 48hours na víkend). 4. Otázka: dostal som objednávku, ale to je poškodený, čo by som mal urobiť? Odpoveď: Ak vonkajší obal zjavne poškodený, prosím, nasnímajte fotografiu a okamžite odmietnuť, ak sa chcete prihlásiť, potom kontaktujte ma v čase. Vrátenie a Odoslať / Vrátenie Sme s radosťou prijať vrátiť/vrátenie peňazí/výmenu do 7 dní po výrobok je prijaté podľa týchto podmienok. Alebo iný vrátenie tovaru/vrátenie peňazí/výmenu nemôže byť vydané. 1.Produkt, ktorý ste dostali je chybný. 2.Dostali ste zlý výrobok. 3.Produkt nemal prísť po sľúbený čas. 4.Tento produkt nie je rovnaký ako je popísané vyššie. Upozorňujeme, že zásielky budú náklady spoločne predpokladá, že na oboch stranách. Ale ak sa výrobok, ktorý je chybné alebo nepracuje správne, budeme znášať všetky zásielky náklady. Prosím, kontaktujte nás pred odoslaním, sa vrátiť. Spätná väzba Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, aby sa lepšie s vaše ďalšie objednávky. Ak ste spokojní s našimi službami a výrobkami. Pls dajte nám pozitívnu spätnú väzbu (5stars). Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: laserové odstránenie chĺpkov, ipl, iphl laserový epilátor, genitálny odstránenie ochlpenia laserom, heysilkyskin laserové odstránenie chĺpkov handset, epil laser, ipl epilácia, tipy, lescolton t009i, epil ipl, ipl laserové odstránenie chĺpkov, stroj professional.

  • Funkcia 3: Odstránenie Chĺpkov Ipl Laser Stroj
  • Veľkosť: 15CM*10CM*5CM
  • Použitie: Podpažné
  • Funkcia 1: Bezbolestné Epilator
  • Typ Napájania: elektrické
  • Napätie: 12V 2.5A
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia 5: epilácia laserom
  • Číslo Modelu: PARS CELKOM 5S
  • Moc: 36W
  • Položka Druh: Epilátor
  • Názov Značky: PARS CELKOM
  • Funkcia 4: Laser Hair Remover Stroj
  • Vstup: AC 100V-240V 50/60Hz
  • Materiál: ABS
  • Funkcia 2: Laserový Epilátor
  • Názov: Intenzívne Pulzné Svetlo