Shahe prenosný Digitálny meter sily dynamometra Digitálne Push Pull Meradlo na Meranie Sily Nástroje SDF Ekonomickej Sily Rozchod
Shahe prenosný Digitálny meter sily dynamometra Digitálne Push Pull Meradlo na Meranie Sily Nástroje SDF Ekonomickej Sily Rozchod
Sku: g169740
(1 Recenzie)
Novinka

€61.03 €62.91

Popis:

Prenosné push pull sily rozchod SDF

Popis

Digitálny push-pull meter je malý a pohodlné napätie a tlak testovací nástroj, ktorý má výhody pohodlné čítanie, vysoká presnosť, jednoduché ovládanie a ľahko sa prenáša. Newton, kg a libra jednotiek môže byť prepnutý na akýkoľvek čas, zobrazenie čísla môžu byť otočený hore a dole, a majú načítať vrchol (PEAK) funkciu. To je široko používaný v elektronike, vysokého a nízkeho napätia, elektrické spotrebiče, kovania, zámky, auto diely, lepidlo, chemický priemysel, ľahší a zapaľovacie zariadenie, pero, výroba, ľahký priemysel, stavebníctvo, textil, stroje a iné priemyselné odvetvia a vedecko-výskumných inštitúcií robiť napätie a kompresia zaťaženie, insertion force, deštruktívne skúšky, a tak ďalej. Prosím si pozorne prečítajte tento návod pred použitím tohto nástroja, tak ako na plné využívanie tohto nástroja. Funkcia test je možné získať presné hodnoty pri testovaní.

Vlastnosti

1.Malým objemom, jednoduchá obsluha, ručné môže byť tiež nainštalované všetky druhy test bench použitie v kombinácii s rôznymi zariadenie testovanie pohodlie; 2.Digitálny displej smere môže byť otočený hore a dole, veľké písmo, zobrazenie, pohodlné čítanie, vysoká test presnosti; 3.Nepretržité zaťaženie označenie a vrchol holding funkcia prepínanie funkcie voľne; 4.Newton, kíl a libier možno prepínať kedykoľvek. 5.Po stlačení tlačidla citlivosť tohto nástroja je nastavená na 1 sekundu, a tam môže byť žiadne reakcie jav, ak klávesy stlačené rýchlo. 6.Pozastavte trochu keď stlačíte tlačidlo, aby sa zabezpečilo, že stlačenie tlačidla funkcia pracuje správne.

Špecifikácia

Štítky: digit merač, sr2ez, sila meter, nástroj hudby, účinnosť opatrenia, vákuové rozchod digitálny výstup, maľovanie hrúbka rozchod, meter pneumatiky, digitálne meradlo sily, gaug.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Max Zaťaženie: 500n
  • Moc: 3V CR2032 (nie sú súčasťou)
  • Číslo Modelu: SF série
  • Presnosť: 1%
  • Názov Značky: Shahe
  • Certifikácia: ROHS

Súvisiace produkty