Mystique Cosplay Kostým spandex halloween X-men Mystique kostým 3D Tlač Superhrdina zentai catsuit pre Ženy/female/lady/dievčatá
Mystique Cosplay Kostým spandex halloween X-men Mystique kostým 3D Tlač Superhrdina zentai catsuit pre Ženy/female/lady/dievčatá
Sku: g169858
(0 Recenzie)
Novinka

€59.51

Popis:

Mystique Cosplay Kostým spandex halloween X-men Mystique kostým 2017 Nový Superhrdina zentai catsuit pre Ženy/female/lady/dievčatá, tento kostým je, aby s 3digital technológie. to je catsuit s zips na zadnej strane. Cena je Len pre Kostým dostanete kostým rovnaké ako obrázok,zips je na zadnej strane,môžete nosiť to veľmi jednoduché. Rôzne veľkosti grafu pre rozličné pohlavie, tak láskavo zanechajte nám na vedomie, že vaše pohlavie (Muž, Žena, Dieťa), keď si vyberte veľkosť. (E. g. Dieťa XL)

ak chcete, aby deti kostým,prosím zanechať správu o deti výška, hmotnosť, Poprsie veľkosti, pás veľkosť a hip veľkosť. môžeme costom robil to pre vás a je to zadarmo. Sme profesionálne zentai vyhovovali/catsuit Továreň v Číne, Môžeme urobiť zentai vyhovovali/catsuit s vysokou kvalitou.a reasonalble cenu.Všetci vo všetkých, Sme čakajú na vašu pripojiť. Akceptujeme zákazku-môžete nám poskytujú obraz,dáme vám cenovú ponuku.viac informácií, prosím, kontaktujte náš služby. Akceptujeme vlastná veľkosť-môžete nechajte nám správu o vlastné merania pri zadaní objednávky.Veľkosť by mala lepšie v centimetroch.

Textílie

Lycra: je To elastické dosť malý lesklý,je možné vyprať len so studenou vodou, železo, nemôže byť príliš horúca a čas musí byť krátky

Veľkosť

Či si vybrať štandardnej veľkosti alebo nám vlastné merania, každý náš zentai je osobne na mieru ,

To trvá asi 7-10 pracovných dní.

Tipy:

sme továreň,aby sme mohli poskytovať lacné ceny, ale sľubujeme najvyššiu kvalitu.ak chcete,

celý predaj prosím odoslanej správy (color&veľkosť&množstvo) na nám.

sme povolaní zentai továrni,môžeme začať robiť tento produkt v roku 2004.

tak môžete bealive máme veľkú zručnosť,a môžeme kontrolovať výrobné náklady na najnižšiu

a proces čas bude veľmi krátke.normálne je 5-7days.

každý rok sme tiež bude na niektoré nový štýl zentai kostým.

ak ste predajca alebo Agenter dostanete výhodnejšie z nás.

Budeme posielať objednávky zákazníka do 7 pracovných dní po platby prijaté.

Doprava zadarmo ,dodacia lehota je potrebné 14--45 dní.

DHL / Fedex express stačí 3--7 dní.

Prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu vybrať štandardnej veľkosti alebo dať vo vašom podrobné merania.

ak chcete, aby deti kostým,prosím vyberte si veľkosť xs a potom nechať správu o deti výšku a váhu môžeme costom robil to pre vás a je to zadarmo.

Prosím, osvetlenie vaše podrobné veľkosť požiadavka v poradí,

POZNÁMKA

1.Displej obrázky zobrazené on-line boli prijaté náš odborný človek pomocou nášho vlastného modelu.

2.Tam by mala byť mierne rozdiel od modelu tvaru alebo farby z rôznych osoby ,prosím, kontaktujte nás, ak to nevyzerá tak, ako na obrázku.

Odkaz pre vlastné možnosti:

PLATBY

1.Prosím, uistite sa, že vaša poštová adresa, je správne, predtým, než vykonáte platbu.

2.Prosím dokončiť platbu v čase, ak sa rozhodnete kúpiť položky,pretože bude objednávka zrušená nad 20 dní. ZMLUVA nás, ak máte akékoľvek platby problém,odpovieme vám počas teda 12 -.

Spätná VÄZBA

Dúfame, že našich zákazníkov ľavej pozitívnu spätnú väzbu, ak dostane balíček a radi sa s nimi,budeme tiež ľavej pozitívnu spätnú väzbu na všetkých našich vážených zákazníkov.Ak ste unpleased s ňou,Prosím, kontaktujte nás v prvom rade sme sa nájsť riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

S cieľom uspokojiť potreby zákazníkov, rovnako ako possiable, ponúkame niektoré spoločné vlastné možnosti: Kapucňa Odnímateľná, Otvorené Oči, Otvorené Ústa, Otvorte Tvár, Rozkroku Zips pre Mužov, Rozkroku Zips pre Ženy, Ruky Odnímateľný, Nohy Odnímateľný, Pridať Prsty, Laterial Bezproblémové.

ak potrebujete niektorý stačí zanechať odkaz na komentár miesto.

Niektorí Zákazníci neviem detail vlastné možnosti, ktoré majú určité obavy, keď sa robia objednávky. tak sme dať viac informácií o tie vlastné možnosti tam, len sa pozrite na tento obrázok:

PREDÁVAJÚCI SĽUB

Návrat Politiky A Záruky A Údržba

1.Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

2.Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.

3.Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky. Vrátenie bude obmedzená na konečnej predajnej ceny. Záručná doba: 12 mesiacov (môžete sa vrátiť na opravu).

Štítky: otvorte oblek, catsuit latex mužov, 3d cosplay, havran, 3d tlač cosplay, berserk kostým, cosplay raven, catsuit pre mužov, jumpsuit latex, catsuit latex.

  • Pohlavie: ŽENY
  • Položka Druh: Sady
  • Komponenty: Kombinézach & Remienky
  • Typ Zdroja: Film a TV
  • Znaky: Kostým
  • Číslo Modelu: 620
  • Špeciálne Použitie: Kostýmy
  • Materiál: Spandex

Súvisiace produkty