Bevinsee H4 Canbus LED Auto Svetlometu Auto Žiarovky Na bmw e60 audi a4 b8, peugeot 206 golf 4 6500K 8000LM 60W
Bevinsee H4 Canbus LED Auto Svetlometu Auto Žiarovky Na bmw e60 audi a4 b8, peugeot 206 golf 4 6500K 8000LM 60W
Sku: g170101
(3 Recenzie)
Novinka

€31.20 €45.21

Popis:

Bevinsee H4 LED Auto Svetlometu Auto Žiarovky Na bmw e60 audi a4 b8, peugeot 206 golf 4 6500K 8000LM 60W

Špecifikácie:

Prevádzková Teplota:-40~80 stupňov , Farebná Teplota:6500K Čistá Biela Životnosť:Viac 30000Hours Pracovné Napätie:DC 9-36V (Fit:12-24V Vozidlá) 8000LM/Kit;4000LM/Žiarovka 60W/Pár, 30W/Žiarovka Zapečatené Bývanie: Prachotesný a Vodotesný IP67

Obutie:

SUV,Autobus,Off-road,ATV,UTV,UTB,Vozeň,vysokozdvižných vozíkov,Kamiónov ToFit: Motocykel,Motocykel,Bicykel,Auto,Van,Nákladné Auto PRE bmw e60 PRE audi a4 b8 PRE peugeot 206 PRE golf 4

POZNÁMKA:

1. Ako bezpečnostné opatrenie, uistite sa, že auto má čas vychladnúť správne pred začatím inštalácie. 2. Dať vozidlo do parku alebo uistite sa, že je bezpečne v výstroj. 3. Uistite sa, zapaľovanie vypnuté a kľúče odstránené. 4. Buďte opatrní, aby sa zabránilo popáleniu, najmä keď zapnúť alebo vypnúť osvetlenie vozidiel. 5. Buďte opatrní, aby sa zabránilo drvenie alebo rezanie žiarovky. Tiež sa uistite, nedotýkajte sa žiarovky s prstami, ako to spôsobí blotting. 6. Plne preskúmať pripojenie, kontaktné miesta, porty a vodiče ako chybné spojenia môže spôsobiť osvetlenie problémy. 7. Uistite sa, že koniec žiarovka neprichádza do kontaktu s interiéru svetlo štít svetlometu pri úprave žiarovky. 8. Prosím, nainštalujte auto svetlometu protiprachový kryt na zabezpečenie bežnej prevádzky lampy (aby sa zabránilo prach a malé stužky znížiť pravdepodobnosť, žiarovka, chladiaci ventilátor rozbité na zabezpečenie bežnej prevádzky chladiaceho systému) Po inštalácii, prach preventívne opatrenia je potrebné urobiť, LED lampa život závisí na chladiaci výkon je dobré alebo zlé. Lampa tepla hlavne aktívne chladenie (ventilátor-chladiace založené, doplnené celé letectvo hliníkovej tepla dispassion ) ako hlavný chladenie metóda, životnosť ventilátora v žiarovka priamo ovplyvňuje životnosť LED svetlá.

Prispôsobený 2nd GEN LUMILEDS Z-ES čipy Philips

Svetelná účinnosť zvýšená o 25% v porovnaní s riadnym čip, lepšia odolnosť voči teplotám lúmenov až 8000LM, životnosť Viac ako 30 000 hodín.

Prijaté otvorenie vysokej rýchlosti chladiaci ventilátor dizajn, menej hluku a lepší rozptyl tepla.

Inteligentná regulácia teploty

Dvojitú ochranu obvodu vo vnútri dizajn, prehriatiu a EMI, zaistí dlhšiu životnosť a nedochádzalo k rušeniu problém.

Prísť s exactitude svetelný lúč uhol

Žiadne oslnivé, žiadny vplyv na budúci vodič vľavo vpredu, zvýšiť jas a vzdialenosť.

FAQ

Otázka: Keď sa vám pošleme vaše objednávky? Odpoveď: Po prijatí vašej objednávky vám zašleme objednávku do 24 hodín. (Okrem sviatkov) Otázka: Je náš výrobok originálne? A: Sme Langsdom úradný shop, sme zakladateľ Langsdom značky, máme vlastnú továreň, všetok tovar predávame v našom obchode sú pôvodné. Otázka: O balík Odpoveď: Budeme používať anti-vibračná balík v snahe zabezpečiť, že váš balík možno bezpečne doručené. Takže nemáte žiadne starosti. Otázka: Ako dlho trvá, kým mi dostane balíček? Odpoveď: používame Golstroj.sk Štandardná Doprava, odhadovaný čas doručenia je 15 až 30 dní, ak nechcete dostávať balík do 60 dní, dáme vám vrátenie peňazí alebo odoslať vašu objednávku znova. Vaše peniaze sú v bezpečí. Špeciálne krajinách ako je Brazília, Čile, sme sa zaviazali k dodacia doba je 15-60 dni. Otázka: Čo ak som dostal výrobok, chyby alebo škody? Odpoveď: v Prípade, že dostanete výrobok, chyby alebo poškodenia, prosím, ihneď nás kontaktujte, my vám rýchlo reagovať a dať vám riešenie, môžete sa dostať náhradu alebo výmenu služieb. Otázka: O záručný servis. Odpoveď: T8 má 12 mesiacov, záručný servis. Ak má problémy v priebehu 12 mesiacov (fyzické poškodenie), prosím, kontaktujte nás. Budeme reagovať rýchlo a vyriešiť váš problém. Otázka: O spätnú väzbu. Odpoveď: Ak ste spokojní s našimi tovar, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek. Ak máte akékoľvek otázky, prosím nezabudnite nám dať negatívnu spätnú väzbu. Prosím informujte nás, prosím, okamžite, dáme vám najlepšie služby a riešenia.

Štítky: bmw f30, golf club, e61, Peugeot 206, h4 led, lampa led, 12 led svetlomet, h4, e60, canbus obrázok.

  • Materiál: Letecká 6063 aluminum profil
  • Certifikácia: ROHS
  • Lumen: 8000LM/Kit,4000LM/Buble
  • Obutie 2: Pre Chevrolet Aveo5
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Príkon: 60W/Pair
  • Záruka: 3 rokov
  • Napätie: DC 9-36V (Fit
  • Prevádzková Teplota: -40~80 stupeň
  • Názov Značky: bevinsee
  • Fit: Svetlometu
  • Názov Položky: Auto Svetlometu Žiarovky LED Canbus Hi/Low Lúč
  • Nepremokavé: IP67
  • Model Auta: Pre SUV Autobus Off-road ATV, UTV UTB Vozeň vysokozdvižný Vozík
  • Obutie 1: pre Chevrolet AVEO
  • Farebná Teplota: 6500K

Súvisiace produkty