Swatch Zlaté dámske Hodinky Swiss Made Vysokú Kvalitu Pôvodnej Full-Blooded Svck4032g
Swatch Zlaté dámske Hodinky Swiss Made Vysokú Kvalitu Pôvodnej Full-Blooded Svck4032g
Sku: g170149
(0 Recenzie)
Novinka

€170.05

Popis:

%100 Pôvodných Swiss Made

Popis produktu

Lesk v štýle jemné ako Swatch® Full-Blooded - SVCK4032G sledovať. Transparentné puzdro. Náramok z nerezovej ocele s násobne cez sponu uzáverom. Kolo tvár. Tri ruky, analógové zobrazenie s automatickým pohybu. Žltá-tón vytáčania funkcie šumivé drahokamu hodinu značky, dátum, zobrazenie okna, tri subdials a Swatch podrobne. Vode odolný až do 100 stôp. Jasný displej prípade zahrnuté. Vyrobené vo Švajčiarsku. Rozmery: Špeciálne funkcie opatrenia-sekundy, Chronograf Prípade, Výška: 49 mm Prípade, Šírka: 42 mm Prípade, Hĺbka: 13 mm Kapela Šírka: 22 mm Kapela Obvod/Dĺžka: 9 1 ⁄ 2 v

Má Quartz ETA stroj. Chronograf a histórie. Úprava páka má dve úrovne. Kalendár môžete nastaviť tak, keď sa presuniete na prvej úrovni a hodiny na druhej úrovni. Keď dokončíte nastavenie, nezabudnite vypnúť. Ak chcete spustiť stopky, stlačte tlačidlo v pravom hornom rohu tlačidlo. Stlačte raz prečítať uplynulý čas. Stlačte spodné tlačidlo reset. Organické sklo s čistením funkciu, keď boli. Hliník-plast prípade, zlatý PVD, pozlátený náramok z nerezovej ocele. Swatch SVCK4032G je Swiss made vysoko kvalitné hodinky. Viac ako tridsať rokov, Swatch priniesla vynikajúce hodinky, ktoré inšpirujú seba, svoju tvorivosť a štýl. Ponúkajú produkt tejto kvality za veľmi atraktívne ceny robí značka takmer bezkonkurenčná. Návrh môže byť nosené s takmer čokoľvek, ľudia všetkých vekových kategórií, každý štýl a každú rozpočet má model, ktorý vám vyhovuje. S množstvom modelov, značka má hodinky pre ženy, mužov a deti. Swatch nikdy stratil svoju popularitu po celom svete s jeho trvalú kvalitu, jednoduchosť použitia a moderných výrobných procesov. Od svojich prvých rokov prešla mnohými inováciami. Šport je dôležitou súčasťou Swatch identity. Poskytuje vážne podporu sponzorovanie mnohých športov. Môžete si tiež kúpiť Swatch SVCK4032G hodinky model, cena a platobné možnosti na našich stránkach. 100% spokojnosť zákazníka, najviac spoľahlivé hodinky predaj

- Budeme dôkladne otestovať a dôkladne zabaliť a poslať sledovacie číslo.

- Všetky položky sú úplne nové a odovzdať kontrolu kvality.

- Všetky položky sú v dobrom stave pred ich doručením.

- 12 mesiacov medzinárodná záruka za chybné položky. (Nie vrátane položiek, ktoré sú poškodené a / alebo zneužité po prijatí)

- zabezpečiť, aby nový tovar a prepravu v dobrom stave.

* ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím zanechať správy k nám. Vaša spokojnosť je náš jediný výkon.

1. Objednávky musia byť napísané v správnu adresu, Poštové smerovacie číslo , Ktoré je zabezpečiť, že váš pozemok je veľmi dôležité informácie. Ak nezadáte správne psč, bude to viesť k vášmu balík nie je možné doručiť, sme nedokáže prevziať žiadnu zodpovednosť.

2. Objednávky, informácie musia byť vedené na meno a priezvisko Príjemcu, adresa musí byť presne napísané budovy alebo číslo domu , adresa je na zabezpečenie presnosti dodanie kľúčových odkazy. Dávajte si pozor, aby napísať skratka pre príjemcu meno. Ak kúpna nemal postupujte podľa obchod informovať opraviť informácie, na ktoré sme nedokáže prevziať žiadnu zodpovednosť.

Štítky: muži švajčiarske hodinky, vzorkovník, medveď sledovať mužov, bežné ženy, zlaté hodinky ženy, muži hodinky, msfts michael kors, choker alebo, swatch hodinky ženy, Pagani Dizajn hodiniek.

  • Názov Značky: SWATCHTIME
  • Certifikácia: ROHS
  • Štýl: Móda & Bežné
  • Dial Priemer: 43mm
  • Odolnosť Proti Vode Hĺbka: 3Bar
  • Pôvod: CH(Pôvodu)
  • Pohyb: QUARTZ
  • Číslo Modelu: Swatch Svck4032g
  • Prípade Hrúbka: 13mm
  • Spona Typ: Pracka

Súvisiace produkty