JHO Uhlíka Zrna Auto Svetlometu Prepnúť Panel Kryt Výbava Prekrytie Rámu Pre Ford Explorer 2020 XLT Obmedzené Platinum Príslušenstvo
JHO Uhlíka Zrna Auto Svetlometu Prepnúť Panel Kryt Výbava Prekrytie Rámu Pre Ford Explorer 2020 XLT Obmedzené Platinum Príslušenstvo
Sku: g170171
(1 Recenzie)
Novinka

€13.81 €21.25

Popis:

Prečítajte Si Pred Objednávky

1. Uistite sa prosím, túto časť vášho auta je presne také isté ako naše obrázok ukazuje, Pred Nákupom ! 2. LEN na ĽAVEJ STRANE VODIČA, BOČNÉ AUTÁ ! 3. Ponúkame EXTRA Zľavy pre hromadné objednávky. 4. Drop shipping je vítaný. 5. Len na výrobok uvedený v názov a popis je na predaj, neobsahuje nič iné.

Oxid Zrna Auto Svetlometu Prepnúť Panel Prekrytie Kryt Výbava

Stav: 100% Zbrusu Nový Farba: Čierna Materiál: ABS Plast Obutie: Pre 2020 Ford Explorer Base / XLT / Obmedzené / Platinum POZNÁMKA: Fotografie boli nadobudnuté na našej Čínskej verzie 2020 Ford Explorer. Prosím, uistite sa, že tento panel je rovnaký ako tvoj prvý pred objednávky.

Návod Na Inštaláciu

1. Nájsť presné miesto trim a kalibrovaný poloha. 2. Vyčistiť vložiť pozícii, aby sa zabezpečilo, že je to čisté a bez oleja, mastnoty a vosku a tak ďalej. 3. Použiť Priľnavosť Organizátora(NIE je SÚČASŤOU balenia!!) alebo iné produkty, ktoré môžu zvýšiť zlepenia. 4. Odstráňte ochranný film na produkty, vložte produkt na presnú polohu presne a starostlivo, pevne stlačte ak chcete zabezpečiť dobrú priľnavosť. 5. Inštalácie hotové. 6. POZNÁMKA: nezverejňujú to veľký prach a č pranie do 72 hodín, takže to môže byť najlepší pevnosť. 7. DÔLEŽITÉ: Všetky lepiace pásky môže byť ovplyvnený počasím. 8. TIP: Profesionálna inštalácia je vysoko odporúčané.

Popis

1. Tieto sú jednoduché, nalepovacie kryty, ktoré zapadajú nad zásob častí. 2. Jednoducho nainštalovať, s pre-aplikuje dvakrát vrstva lepidla.

Funkcie

1. Zlepšuje vzhľad a pridáva nádych štýl a individualizmus. 2. Chrániť vaše auto od poškriabaniu alebo pokrytie existujúcich nevzhľadné škrabance.

Zábery Reálneho Produktu

1. Vlastné zapadajú do roku 2020 Ford Explorer. 2. Jednoduchá inštalácia a odstránenie, žiadne vŕtanie alebo rezanie potrebné.

POZNÁMKA

1. Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel, položky skutočnú farbu možno mierne líšiť od obrázkov. 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiely, pretože ručné meranie. 3. Neprichádza s návodom na inštaláciu. Obráťte sa na zákaznícky servis ak potrebujete akúkoľvek pomoc. 4. Len na výrobok uvedený v názov a popis je na predaj, neobsahuje nič iné. 5. Kupujúci sú zodpovední za všetky dovozné poplatky, ktoré môžu spôsobiť.

Štítky: JHO, ford explorer 5 systému, mijia v3, auto limitný spínač, ger zistiť zlato hunter, platinový snímač teploty, som hračka tyrannosaurus, ford explorer 6, prehoz širokú nohu, mjk fpc.

  • Namontovanie: Pre Ford Explorer 2020
  • farba: čierna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: JHO
  • Druh Materiálu: ABS Plast
  • Položka Druh: Interiérové Lišty
  • Poznámka: Skontrolujte rovnakej pozícii prvý pred objednávok

Súvisiace produkty