Citop 10PCS 2.35 mm Ramienka Valcová Hlava Valca Diamantové Brúsne Hlavy Miesta Potiahnuté Rezbárstvo Otrepy Brúsne Nástroje
Citop 10PCS 2.35 mm Ramienka Valcová Hlava Valca Diamantové Brúsne Hlavy Miesta Potiahnuté Rezbárstvo Otrepy Brúsne Nástroje
Sku: g170292
(2 Recenzie)
Novinka

€8.03 €10.29

Popis:

Citop 10PCS 2.35 mm Ramienka Valcová Hlava Valca Diamantové Brúsne Hlavy Miesta Potiahnuté Rezbárstvo Otrepy Brúsne Nástroje Popis: výrobok je vyrobený z vysoko tvrdosť diamantu materiálu, dlhú životnosť, je veľmi vysoká, rôzne modely výrobkov, aby vyhovovali potrebám viac ľudí, Valec dizajn, dôraz na kameňa vytesané loptu, vyrezávané bubny, kruh, rezbárstvo , Gong stroj oko ašpirácie, vŕtania otvorov a tak ďalej.

Použitie:Vhodné pre jade, jadeware, smaragd, achát, sklo, brusivá a iný dressing, brúsenie, rezanie, atď.

Poznámka:

1. Nové nástroje musia byť nainštalované keď nástroj je pokúsiť, či bije, bije, potom nie je možné priamo pracovať, ak chcete nastaviť, aby nevyskočil na použitie. Inak nástroj čoskoro miznúť, vyrezávané z vecí nie je veľmi hladký spôsob nastavenia: s malým kľúča chuck jemným poklepaním high-rýchlosť otáčania nástroja rukoväť, kým nástroj je hladké. Elektronické stroj je prísne zakázané poraziť, nastavte spôsob je uvoľniť chuck, nástroj obrátil uhla alebo von a zarážka málo.

2. Uistite sa, že odtok vody (ako záchytných zariadení, ako odkvapkávacia v nemocnici), ako napríklad suché vŕtanie, diamant na hlavu nástroja je graphitized tým, prehriatiu, a to je rýchlo opotrebované.

3. Keď vŕtanie, snažte sa vyhnúť tras, pretože triasť spôsobí lokálne poškodenia nástroja, a urýchliť poškodenie celého nástroja.

4. Rýchlosť je tak vysoko, ako je to možné. Všeobecné požiadavky line rýchlosť nie je nižšia ako 10-20 m za sekundu.

5. Svetlo tlaku do diamantového nástroja je spoľahnúť sa na brúsenie na proces obrobku, nadmerná sila, brúsenie, nie je ľahké vylúčiť, nástroje (najmä malé nástroje) sú tiež ľahko poškodiť.

Špecifikácie:

Materiál: Diamant

Rukoväť Priemer:2.35 mm

10pcs Inclued:0.8 mm 1 mm 1,2 mm 1,5 mm, 1.8 mm 2 mm 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm

Package zahrnuté: 10 ks Hlavy Valca Diamantové Brúsne Hlavy

Štítky: huwawei p9, dlaždice diamond tip, brúsne nástroje, šperky, zdokonaľovať nástroj, vonkajšie brúsenie valcových plôch, kód diamond head, diamond ramienka, dremel poľský, diamond grind hlavu, grind hlavu.

  • Certifikácia: ŽIADNE
  • DIY Dodávky: ELEKTRICKÉ
  • 10pcs Inclued: 0.8 mm 1 mm 1,2 mm 1,5 mm, 1.8 mm 2 mm 2,5 mm 3 mm 4 mm 5 mm
  • Názov Značky: citop
  • Materiál: Diamond
  • Druh: Brúsny Blok
  • Rukoväť Priemer: 2.35 mm
  • Číslo Modelu: 1909270424
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: jade, jadeware, smaragd, achát, sklo, brusivá a iný dressing

Súvisiace produkty