Cool Vesta Letné Chladenie Vesta Nabíjateľná Chladiaca Vesta pre Prútové Priemyselné Laku Woodworkers Kempovanie Turistika
Cool Vesta Letné Chladenie Vesta Nabíjateľná Chladiaca Vesta pre Prútové Priemyselné Laku Woodworkers Kempovanie Turistika
Sku: g170330
(2 Recenzie)
Novinka

€61.67 €94.89

Popis:

Odrážky:

1、Rýchle Chladenie: chladiaci čas vesta je 15 sekúnd a môžete cítiť chlad zapnete na 15 sekúnd. Chladiaci rýchlosť je oveľa rýchlejšie ako vnútorné klimatizácia. Bez ohľadu na to, aké nadšenie, teplota v jadre je účinne znížiť.

2、, Aby Ste v Pohode: teplota je rovnomerne znížené, aby sa zabránilo čiastočné viac-chladenie a obehu kvapalina so zvýšenou teplotou od tečie späť na chladiaci systém prostredníctvom rýchleho spoločné pre nové kolo chladenie, čím udržiavanie teploty ľudského tela v pohodlí rozsahu.

3、Ľahký na Nosenie: rekonštruované v chlade vesta váži len 370g, nosí žiadnu váhu, a vesta sa ľahko prispôsobí vonkajšie práce. Toto je ideálny logistiky chladenie oblek.

4、Široko využiteľné: vesta je hlavne pre ľudí, ktorí pracujú vonku pri vysokých teplotách, napríklad: prútové, priemyselné laku woodworkers, ľudia s tepelne citlivé zdravotné podmienky, a ľudia, ktorí pracujú v horúcej stlačením súvisiace s profesiou. V vesty sú vhodné aj pre tých, ktorí chcú byť na záhradkárov, ktorí osviež sa v outdoorové aktivity.

5、Jednoduchou obsluhou: Stačí pripojiť vesta na mobile power bank ju používať. A 5V1A alebo 12V1A power bank je platné, a vesta ponúka dlhú životnosť a vysokú bezpečnosť.

Funkcie:

1. Ľahký a prenosný, 15 sekúnd odvod tepla, rovnomerné chladenie, viac ochrany, kontinuálne chladenie, jedno-tlačidlo boot.

2. Nastaviteľné pružnosť, jeden kus je univerzálny, a môže byť upravená na vhodnom mieste podľa rôznych telesných typov.

3. Polyesterové tkaniny, dobré svetlo odpor, hladké a pohodlné, má výhody jednoduché umývanie a rýchloschnúci, odolný odolnosť proti opotrebeniu, atď.

4. S-tvarované vodnej dizajn, chladiaca plocha je väčšia jednotné, aby sa zabránilo miestnemu overcooling, a zvýšiť chladiaci sadzby až o 80%.

5. Možno ovládať bez toho, aby boli vo vode, 5-12V napájanie je možné uplatniť, dlhá životnosť a vysoká bezpečnosť.

Špecifikácie(o):

Návod: pozrite sa prosím na obrázok pre podrobnosti

Veľkosť:

Hlavný okruh silikónové hadice vonkajší priemer: 6 mm/0.24 v, vnútorný priemer - 4 mm/0.16 v

Čerpadla prívod a odvod PU vonkajší priemer potrubia 6mm/0.24 v, vnútorný priemer - 4 mm/0.16 v

Vodné čerpadlo: 2W

Ovládacie tlačidlo: kontrolu zapnutie a vypnutie

Kanvica: 1,5 L

Minimálna hladina vody požiadavka: 150 ml

Hmotnosť:

Čistá hmotnosť vesta - 370g

Čistá hmotnosť vesta + príslušenstvo - 1000 g

Príslušenstvo: 1*pohode vesta+1*pás taška+1*vodné čerpadlo+1*kanvica+1*prepnúť tlačidlo+6*skúmavky adaptér+1*manuál

Nepretržitý pracovný čas: 5-7 hodín (pracovný čas je týkajúce sa používania frekvencií a mobilné energetické kapacity), napríklad: mobilné energetické je 5000mA výstup 5V1A, potom to môže fungovať na cca 4 hodiny

Balenie Zoznam:

1 Chladiaca Vesta Nastaviť

Štítky: muži zrastov vesta, airbag vesta, ice vesta, športová vesta žena, záhrada weeder, veľké stolárstvo, cool vesta, cestovné vesta polície, reflexná vesta s potlačou, radiátor chladiaci ventilátor chevrolet.

  • Pohlavie: MUŽI
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Eco-Priateľský

Súvisiace produkty