EASYGUARD zatlačte tlačidlo štart panel vhodné pre toyota camry corolla rav4 prado highlander reiz levin vybraných rokov
EASYGUARD zatlačte tlačidlo štart panel vhodné pre toyota camry corolla rav4 prado highlander reiz levin vybraných rokov
Sku: g171153
(1 Recenzie)
Novinka

€25.50

Popis:

Vážení Zákazníci:

Prosím, prečítajte si nasledujúce upozornenie pred nákupom:

Toto je zatlačte tlačidlo štart panel iba vtedy, ktoré sú potrebné na prácu s aftermarekt zatlačte tlačidlo štart spolu.

máme panel k dispozícii pre nasledujúce automobily:

Poznámka:

1. pri nákupe, prosím, informujte v grafe uvedené starostlivo prezrieť, či čo je právo položka máte v pláne kúpiť.

2. Náš zoznam je udržať aktualizácie, ak nie je vaše auto je číslo modelu, prosím, kontaktujte nás pre dvojité kontrola a potvrdenie o dostupnosti pred nákupom.

3. prosím, informujte sa u svojho existovali auto panal a uistite sa, že veľkosť môže nosenie pre vaše auto.

Poznámky:

Naša cena nezahŕňa dovozné dane a DPH a zákazníkov je potrebné platiť za to, ak existuje. Ďakujeme za pochopenie.

PREČO NAKUPOVAŤ U NÁS?

1. Professional: Sme profesionálny tím o vozidlo bezpečnostné produkty a môžeme poskytnúť technik podpory 7x24 hodín na vás

2. Zárukou kvality: ponúkame všetky produkty, 12 mesiacov záruka kvality

3. Tovar na sklade a rýchle dodanie: Všetky položky, ktoré predávame sú v sklade a zasielame im chcete rýchlo, zvyčajne budeme loď vašej objednávky von do 24 hodín raz sme si svoje platby vymazané

4. Dobrú povesť: sme získať dobrú povesť od našich klientov

5. 14 dní záruka vrátenia peňazí: ak nie ste spokojný s vašej objednávky, len vráťte nám ho do 14 dní a získať plnú náhradu.

6. Nádherný po-predajný servis: transakcie nebudú hotové ešte ste získali vašu objednávku; budeme aj naďalej poskytovať službu po predaji po celý čas používate položku.

Záruku kvality

Sľubujeme, bez rizika nákup a 14 dní peniaze späť služby

1. 14-dňovú záruku vrátenia peňazí-z akéhokoľvek dôvodu. Pre 14 dní od dátumu nákupu, vrátiť nepoškodený Easyguard produkt a dostávať plnú náhradu z AKÉHOKOĽVEK dôvodu.

2. Všetky výrobky sú vyrobené z Easyguard a poskytujeme úplne nové, un-používajú výrobky s originál balenie.

3. Všetky výrobky sú splnené 12-mesačná záruka na kvalitu-súvisiace problémy. 12 mesiacov od dátumu nákupu, my sa postaráme o všetky kvality-súvisiace otázky.

4. Ak sa zákazníci dostanú akékoľvek chyby alebo škody na obale alebo na produkty, prosím odmietnuť podpísať balík a ihneď nás kontaktujte. Prosím, tiež poskytnúť dôkaz od prepravnej spoločnosti, ktorá môže preukázať škody nimi spôsobené, v tomto prípade, môžete získať bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí.

5. Ak ste naozaj nemám rád výrobky, ktoré ste kúpili, môžete sa rozhodnúť pre návrat na nás s plnou pôvodnom balení a získať plnú náhradu. Uistite sa prosím, že balíček je nepoškodený a v pôvodnom stave, keď vám to vrátiť späť.

6. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením výrobkov a poskytneme podrobné spiatočná adresa. Zákazníci potrebujú, aby si mohli dovoliť vrátiť prepravné náklady.

7. 12 mesiacov záruka nie je k dispozícii, keď sú výrobky poškodené nesprávnou použiť na kupujúceho konca.

Bezplatnú zákaznícku podporu

1. Nie ste istí, ako dostať svoje Easyguard výrobok nefunguje správne? Kontaktovať náš svet-trieda a priateľský tím podpory pre rýchle riešenia.

2. Priateľské pripomienka: Keď sa na nás obrátite o pomoc, uistite sa, že vaše Easyguard produkt hodí sa pre riešenie problémov!

Platobné podmienky

1. Akceptujeme platby cez Golstroj.sk

2. Ak zákazníkov, ako zaplatiť prostredníctvom iných metód, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Doprava termín

1. Všetky tovar bude dodávaný v 1-3 pracovných dní po prijatí platby, vylúčiť dovolenku, ako je Čína, Nový Rok dovolenku, uprostred jesene dovolenku atď.

2. Odporúčame vám vybrať Golstroj.sk Štandardná Doprava ako kuriér, aby sme mohli obaja dostanú zaručiť. Dodacia lehota závisí na Golstroj.sk úradný dodacia lehota. Ak chcete prijímať objednávky za kratší čas, môžete si vybrať iné dodacie spoločností ako DHL, UPS a Fedex, do väčšiny krajín, dodacia lehota je 4-9 pracovných dní zvyčajne.

3.Poskytneme vám sledovacie čísla akonáhle je tovar dodávaný. Môžete sledovať stav svojej objednávky kedykoľvek s sledovacie číslo zásielky za predpokladu, alebo nás kontaktujte na najnovší stav dopravy.

4. Na niektorých krajinách môžu byť dovozných daní a zákazníci potrebujú, aby si to dovoliť.

5. Pre väčšinu množstvo, prosím, kontaktujte nás pre nižšie náklady na dopravu výpočet.

Štítky: hydraulických zdvihákov, luxusný mercedes benz, corolla štart stop, tlačidlo štart toyota, Pre Prado, krém na depiláciu, krém vodného ľadu levin, easyguard keyless, 150 pôdy cruiser prado, push start toyota.

  • Špeciálne Funkcie: zatlačte tlačidlo štart panel
  • Krajina/Región Výroby: Čína