Desiatky Stroj Svalový Stimulátor Nabíjateľná elektrostimulácia, Efektívnu Úľavu od Bolesti Liečenie Späť Krku Sedacieho Pulz Masér
Desiatky Stroj Svalový Stimulátor Nabíjateľná elektrostimulácia, Efektívnu Úľavu od Bolesti Liečenie Späť Krku Sedacieho Pulz Masér
Sku: g171156
(1 Recenzie)
Novinka

€25.59 €36.55

Popis:

Funkcia:

Jednoduché na Použitie, Veľký Dotykový LCD Displej s Backlits a Dotykové Pero. Pohodlné prezeranie v tme s veľkým zobrazenie obrazovky. Zjednodušené užívateľské operácie s dotykovým perom. Nie je potrebné stlačiť mini tlačidlo znova a znova vyberte požadovaný režim. Stačí upraviť režim s dotyk perom alebo prstom. Tak jednoduché!

Multi-funkčné Desiatky Masér s 28 Predprogramované Masážne Režimy pre Bolesť a Svalovú Úľavu. DESIATKY jednotky môže pomôcť znížiť bolesť a svalové kŕče spôsobené širokú škálu podmienok, vrátane: artritída, obdobia bolesti, bolesti kolena, bolesť v krku, bolesti chrbta, športové zranenia. Je tiež používaný ako spôsob úľavu od bolesti počas práce. Desiatky svalov stimulátor je mocná zbraň v boji proti chronickej bolesti.

Plne Izolované Dual Kanály s Nezávislými 28 Režimy, 20 úroveň, Intenzitu a Čas Kontroly. Môžete pracovať ako dve samostatné stroje naraz.

Vstavaný Výkonný Nabíjateľné Lítiové Batérie,-- až 10 Hodín Nepretržitého Používania. To môže byť pripojený k sieťovej nabíjačky, napájacie banky alebo notebooku USB port na nabíjanie. Nemajte obavy z prerušenia liečby pre mŕtvych AA batérie, nič viac. S indikátor úrovne nabitia batérie vám pripomenúť, poplatok včas.

Aké bolesti sa DESIATKY relaxovať?

♦ Najčastejšie sa používa na bolesti pohybového aparátu

Bolesť V Krku

Bolesti Ramena

Bolesti Chrbta

Bolesti Lakťa

Ručné Bolesti

Artróza Kolenného Kĺbu

Bolesť Nohy

♦ Iné menej bežné použitie

Obdobie Bolesti

Športové Úrazy

Štítky: brucho prístroje, desiatky stroj veľká, cvičenie stlačte, eletric svalový stimulátor, mi svalový stimulátor, muži svalový stimulátor, desiatky stroj mini, desať, desiatky stroj mužov, kovové strečing stroj.

  • Pevnosť: 1-20 úrovni
  • Displej: Dotykový Displej
  • Číslo Modelu: GT351
  • DESIATKY relax: Bolesť V Krku ,Ramien, Bolesť, Bolesti Chrbta, Bolesti Lakťa, Ručné Bolesti
  • Klasifikované podľa Exerciser Číslo: 1
  • Funkcia: Telo
  • Platné scény: Beh, fitness zariadenia, športové trendy, fitness, zdravie masáž
  • Vyučovanie Režim: Knihy
  • Režim: 28 režimy

Súvisiace produkty