1pc Dvojité Hlavu List Kúsoček Kovové Nibbler Videl Fréza 360-Stupňový Nastaviteľný Vŕtať Prílohu s Možnosťou Punč Zadarmo rezného Nástroja
1pc Dvojité Hlavu List Kúsoček Kovové Nibbler Videl Fréza 360-Stupňový Nastaviteľný Vŕtať Prílohu s Možnosťou Punč Zadarmo rezného Nástroja
Sku: g171173
(2 Recenzie)
Novinka

€12.54 €17.41

Popis:

- Dvojité hlavu design - ľavej a pravej fréza hlavy sú so závitom a ručné rukoväť môže byť namontovaný na oboch stranách, s jedným priľnavosť a jeden rez. Ak 1 strane je tupý, môžete zmeniť na druhej strane.

- Ako využiť - To by mal byť nainštalovaný na plošinu pre elektrické alebo pneumatické vŕtačky medzi 1500-3000 ot. / MIN., ktorá je silnejšia a eaier ako obyčajné nudné nástrojov a píl.

- Široko používaný - hliníkové nože aplikácie zahŕňajú, ale nie sú obmedzené na: plech, vlnitý materiálov, rúrky, zložité profily, práškové lakovanie materiálov, bakelite, plast, laminát, tenké plechy.

Špecifikácia:

Produkt materiál: Plast

Priemer: 17.5 cm / 6.88 palec

Hrúbka povolené rez:

Nerezové dosky: 1,2 mm

Spoločné oceľového plechu: 1.8 mm

Medi, hliníka plechu: 2 mm

Plastové, drevovláknitá doska: 2 mm

Operácie:

1.Upevnenie platne(znížiť) na operačný platformu s minimálnej vzdialenosti 15 medzi miestom a platformy.

2.Uchytenie nástroja s elektrickú vŕtačku alebo akékoľvek elektrická vŕtačka podľa upevnenia vŕtačku chuck.

3.Prevádzkovanie nástroj, keď motor beží.

4.Uvoľnite rezanie bit, keď je motor udržuje v chode.

5.Použiť špeciálne bit-chladenie oleja na prevádzku.

6.Pozrite si obrázok nižšie pre viac informácií, ak nástroj je osadený na vŕtačku.

Package Zahrnuté:

1 x Dvojlôžková Gead Fréza

1 x Kľúč

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: nimbler, pre nástroj, kovové nibbler, dremel stojan, bosch kovové fréza, vŕtačka držiteľ, fraise helicoidale, fréza plech, decoup, horizontálne kovové bandsaw.

  • DIY Dodávky: Kovoobrábanie
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Číslo Modelu: Dvojité Čele
  • Názov Značky: becornce
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty