Drevené Mrkva Úrody Hry, Drevené Hračky pre Deti Zodpovedajúce Puzzle Pamäte Zápas Hra na Rozvoj Jemnej motoriky Zručnosti pre Chlapcov
Drevené Mrkva Úrody Hry, Drevené Hračky pre Deti Zodpovedajúce Puzzle Pamäte Zápas Hra na Rozvoj Jemnej motoriky Zručnosti pre Chlapcov
Sku: g171213
(0 Recenzie)
Novinka

€3.87 €5.30

Popis:

Popis:

Drevené mrkva Hračka je vyrobená z odolného drevené potravín, nie je ľahké zlomiť, to je bezpečné miesto pre deti na hranie.

360-stupeň povrch hladký dizajn a jemné ruky cítiť sa nenarušovali pre malé ruky, hladké a rohy intímnu starostlivosť o deti' rúk, hrať sa s dôverou.

Vrátane 5 rôznych veľkostí mrkvy a 1 základná, ako zápas 5 rôznych veľkostí mrkvu do otvorov na základni. To je výzvou pre deti.

Cvičenie detí praktické schopnosti, hand-eye koordináciou, detský digitálny kognitívne schopnosti.

Táto drevená Šklbanie Mrkva Hra je perfektný darček pre 4-6 rokov, Deti.

Tabuľka Veľkostí:

Drevený Rám Veľkosť: 20x5.5x5cm / 7.87x2.17x1.96 palec

Mrkva Veľkosť: 9x1.5 cm / 3.54x0.59inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Drevený Rám

5 Ks Mrkva

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Štítky: eva strane, montesori drevené hračky, mrkva plyšové hračky, se hračky chlapec, vzduch olivový harvester, plavidlá dreva, vývojové náučné hračky, čierny obsidián šperky, jemnú motoriku súprava náradia, veľké montessori vzdelávacích drevené hračky.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Drevené Šklbanie Mrkva Hry Hračka
  • farba: Multicolor
  • Vekové Rozpätie: 5-7 Rokov

Súvisiace produkty