TPR Orálny Sex Bábiky Mačička Muž Masturbator Realistické Sex Bábika Análny Vaginas Sexy Bábiky Hračky, Bábiky Sex Veľký Zadok Zadok Sexuálne Hračky pre Mužov
TPR Orálny Sex Bábiky Mačička Muž Masturbator Realistické Sex Bábika Análny Vaginas Sexy Bábiky Hračky, Bábiky Sex Veľký Zadok Zadok Sexuálne Hračky pre Mužov
Sku: g171455
(0 Recenzie)
Novinka

€59.67 €76.49

Popis:

Realistický obraz/Реалистичное изображение

Muž to Sladké Srdce Láska/Мужская любовь Sladké Srdce

Napodobenina ľudského tela štruktúra/Имитация структуры человеческого тела

Veľkosť/Размер

Ochrana osobných údajov a balík/Конфиденциальность и упаковка

Kontrole kvality/Проверка качества

Platba/Doprava/Pripomienky

Poznámka: Všetky batérie obsahujúce položky je možné vybrať iba v nasledujúcich troch spôsobov: Golstroj.sk Štandardná Doprava, Predávajúci je Spôsob Dopravy, 4PX Singapur Príspevok.

O Preprave:

(1) ponúkame vám rýchle dodanie, zvyčajne do 48 hodín až po expedíciu.Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím, pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás. (2) poskytneme vám sledovacie číslo, môžete skontrolovať sledovanie informácie o zásielke. (3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu (4) Služba tranzitný čas je poskytované dopravcom a nie vrátane víkendov a sviatkov. Doprava lehoty sa môžu líšiť, a to najmä počas prázdnin. (5) Sme nie je zodpovedná za straty spôsobené colným konfiškácie.

O Produkte:

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

O Pracovnom Čase:

Pretože časový rozdiel, tam bude oneskorenie pri komunikácii, správy sa budú odpovedať do 24 hodín. prosím, buďte trpezliví.

O Spätnej Väzby:

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

O distribúcie a veľkoobchodného predaja:

Otázka:som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Zákaznícky Servis Záruky / Výnosy:

(1) skúška na každú položku, kým sme loď, aby sa ubezpečil, že je v dobrom stave po zásielky. (2) ste spokojní s našimi výrobkami je zaručená. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete sa vrátiť tovar na výmenu, prosím, komunikovať s predtým, než sme sa vrátiť. V poštovné a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za vrátenie a výmena všetkých poplatkov. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. (3)použite Prosím produktu podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

Ak sú tam nejaké iné problémy , Kliknite na Pomocníka:

https://helppage.Golstroj.sk/buyercenter/index.htm#center

Štítky: umelé zadok, píča, zadok, gtx1070ti, napájané pánske masturbator, vagina, lenivosť hračka, dospelých sex bábiky doprava zadarmo, žena sexyshop, sexy hlavu bábiky, nafukovacie bábiky sex realistický.

  • Veľkosť: 15*22*25cm
  • Hmotnosť: 3200g
  • Nemravný Obrázok: No
  • farba: Telo
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Package: Tajné balík
  • Funkcia: Sexuálne hračky pre mužov
  • Názov Značky: Charmlove
  • Číslo Modelu: Muž Masturbácia III
  • Položka Druh: Masturbators
  • Materiál: TPR

Súvisiace produkty