Vysoko kvalitné motocyklové pneumatiky nepremokavé kolesa logo nálepky rim osobnosti reflexný prúžok oblek pre BMW F900R f900r f 900r
Vysoko kvalitné motocyklové pneumatiky nepremokavé kolesa logo nálepky rim osobnosti reflexný prúžok oblek pre BMW F900R f900r f 900r
Sku: g171627
(5 Recenzie)
Novinka

€20.56 €26.36

Popis:

Popis produktu

-To je reflexná rim nálepky držiak pre motocykel predné a zadné kolesá -Tieto nálepky vyzerať krásne -Stav: 100% zbrusu nový -Farba: reflexná červená, reflexná biela, reflexná modrá, reflexná žltá -Celkovo 20 samolepky a 8 rim logá -Materiál: lepidlo na zadnej strane nálepky, len kôra a prilepte -Vhodné pre BMW F900R !! špeciálne upozornenie Pretože používame reflexné materiály, biely za denného svetla, nie je čisto biely, ale to bude trochu striebra.

Zloženie

Kompletné nálepka pozostáva z troch častí. Prvá vrstva je papier pre ochranu lepiacej.To musí byť odlepené pred lepením. Druhá vrstva je vinylové lepidlo. Adhézia je silný, a to nie je ľahké spadnúť. Tretia vrstva je ochranný film, chranenim, ale nezmizne.

FAQ

Otázka: Je táto nepremokavá? Odpoveď: Nepremokavé,opaľovací krém ,ale nezmizne Otázka: Je nálepka je ľahké spadnúť? Odpoveď: Nie, silnú priľnavosť, zabezpečiť, že výrobok nebude lúpať. Otázka: Ako nainštalovať ? Odpoveď:Vyčistiť ráfiky,odstránenie prachu a oleja,tak lúpať a prilepiť veľmi jednoduché a pohodlné. Tipy:neinštalujte nálepky v daždivý deň alebo vysokej vlhkosti vzduchu!

Štítky: bmw f30, bmw f900r, bmw nálepky, f900xr, dekor monster high, r1250gs, f900r, bmw rt, koliesko nálepky čistý, bmw f900xr.

  • Názov Značky: FULLSIX
  • Položka Druh: Obtlačky & Nálepky

Súvisiace produkty