Pre Jeep Wrangler Jk Jku 2011-2018 Co-Pilot Úložný Box Pre Cestujúcich Skladovanie Zásobník Telefón Úložný Box Auto Dodáva Vysoko Kvalitné
Pre Jeep Wrangler Jk Jku 2011-2018 Co-Pilot Úložný Box Pre Cestujúcich Skladovanie Zásobník Telefón Úložný Box Auto Dodáva Vysoko Kvalitné
Sku: g172187
(4 Recenzie)
Novinka

€3.14 €4.24

Popis:

Funkcie:

1. Vynikajúca kvalita: Vyrobené z vysoko kvalitných ABS materiál, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, robustné a odolné.

2. Jednoduchá inštalácia: nie je potrebné narušiť lepidlo alebo vyvŕtať pri montáži.

3. Ľahko sa skladuje a obchod: Pridať malý úložný priestor pre sedadlo spolujazdca, vhodné pre papierové uteráky, slnečné okuliare, mobilné telefóny, zmeny a iné drobné predmety.

4. Použiteľné modely: Pre Jeep Wrangler JK JKU 2011-2018.

Popis:

1. Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, robustné a odolné. Jednoduchá inštalácia a pohodlnejšie použitie.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Farba: Čierna

Package Zahrnuté:

1 x auto úložný box

Poznámky:

Prosím, dovoľte 0-2 mm chyba v dôsledku ručné meranie, vďaka za pochopenie.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Pochopte prosím, ďakujem!

Štítky: wrangler jk, jeep wrangler, peterbilt, jeep wrangler tj, jeep wrangler jk, dekor zásobník, ika skladovanie, jeep príslušenstvo chlapci, jeep yj, wrangler.

  • Materiál: ABS
  • Druh: Dvere Skladovanie Barel
  • farba: čierna
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh Materiálu: ABS

Súvisiace produkty